İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sepulchral isimli arkadaşa sesleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netozgurlugu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir hatam suçum yokken neden durduk yere uyarı verdiniz şimdi öğrenebilirmiyim? Ben orada uygunsuz birşey yaptığımı düşünmüyorum. Ne kadar da çok seviyorsunuz siz üyelere ceza vermeyi böyle :S Burada ben yeni üyeyim. yeni üye anlayışınız bu olsa gerek önce nazikce bir özel mesajla uyarı gönderirsiniz kuralları bir şekilde gösterirdiniz. Yaptığınız iş kesinlikle yanlış

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
forumda illegal içerikli sitelerin tanıtımı yasaktır ve uyarı almanızı gerektirir ayrıca sitenizdede virüs vardır. Artı mesajınızı tamamen bold la yazamassınız buda kurallara aykırıdır.

netozgurlugu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda illegal içerikli sitelerin tanıtımı yasaktır ve uyarı almanızı gerektirir ayrıca sitenizdede virüs vardır. Artı mesajınızı tamamen bold la yazamassınız buda kurallara aykırıdır.

Sanırım siz beni diğer üyeyle karıştırdınız. Allah korkusu olan bir insan kesinlike +18 içerikli site açmaz. O site adresini veren eleman ben değildim. Sadece diğer üyeyi uyarı amaçlı mesaj gönderdim. Ne yazıkki mesajı okuyamıyorum. Çünkü silmişsiniz.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba ,

Öncelikle göndermiş olduğum uyarı cezasını inceleyiniz. Her kullanıcı girdiği forumun kurallarını okuyarak özümsemesi gerekmektedir. Maalesef görüyoruz ki sizin daha önceden kalma bir alışkanlığınız var. Buda bold karakter kullanarak yazmak. Bu konuda size uyarı cezası vermiş bulunmaktayım.

Aynı zamanda belirtmiş olduğunuz gibi siz yeni üyesiniz. IYINET Forumlarında yeni üyelere bir ayrımımız yok.

Ceza vermeyi sevmek gibi bir durumum yok. Bana verilen görevi yapıyorum.

Yukarıda kendinizi savunma şeklini bile forum kurallarına aykırı yapıyorsunuz.

Tüm mesajınızın Bold karakter içermesi IYINET Forum kurallarına aykırı bir davranıştır.

Bold -> Kalın karakter.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sanırım siz beni diğer üyeyle karıştırdınız. Allah korkusu olan bir insan kesinlike +18 içerikli site açmaz. O site adresini veren eleman ben değildim. Sadece diğer üyeyi uyarı amaçlı mesaj gönderdim. Ne yazıkki mesajı okuyamıyorum. Çünkü silmişsiniz.

Evet benim hatam bold yazdınız diye almışsınız.Oda bir başka forum kuralıdır aslına bakarsanız bütün forumlarda geçerli birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.