İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

servage.net ve Donanım gücü

maxcilopez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu sitenin donanım gücü nasıldır yani donanım sistemininn özelliklerini bilen varmıdır Sitelerin açılışı süper ama biliyorsunuzki fazla gösterimde suspand ediyorlar.
Ben Şimdi
DELL Sunucu - 1U Rackmount Intel Conroe Xeon Dual Core 5030 @2,13 Ghz 2048 mb DDR-2 ECC Ram 250 GB Sata Harddisk 100 MBit port paylaşımsız 1500 GB Bandwidth 2 IP adresi

sisteminde bir dedicated aldım bu sistem arkadaşlar sizce nasıl
Sitemi kurdum ama Çok kasıyor yani günlük 20k hitli sitemi buna kurdum kasmadan dolayı hiti 5 k lara düştü neden böyle oluyor anlamıyorum

Birde sevage.nette şu şekilde bir öneride bulunsak nasıl karşılarlar
2 makine alacam servageden ama birini kullanacağım biri suspand olduğunda hemen öbür makinenenin limitini kullansın Sizce kabul ederlermi.

Birde bu Öneri yazmını ingilizceye çevirebilecek arkadaş varmı Tşk...

maxcilopez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla sitem 13.000 tekil hitten sonra saat 16:30 da suspand ediyorlardı ve gece 3 e kadar kapalı oloyor o yüzden o şekilde bir dedicated desteği lazım hızlı problem olmayan :s

maxcilopez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
servage sunucuları avrupada, ve bu yüzden çok hızlı, avrupadan özellikle almanyadan sunucu almanı tavsiye ederim..

sunucunu aldığın asusweb, sunucuları nerden alıyor, ip adres filan bakmıyormusun hiç, hangi ülke diye :p
valla Bu ilk dedicat alışım olduğundan bilmiyordum bu arada ip te
69.59.28... şeklinde bu nerenin oluyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.