- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bu sitenin donanım gücü nasıldır yani donanım sistemininn özelliklerini bilen varmıdır Sitelerin açılışı süper ama biliyorsunuzki fazla gösterimde suspand ediyorlar.
Ben Şimdi
DELL Sunucu - 1U Rackmount Intel Conroe Xeon Dual Core 5030 @2,13 Ghz 2048 mb DDR-2 ECC Ram 250 GB Sata Harddisk 100 MBit port paylaşımsız 1500 GB Bandwidth 2 IP adresi
sisteminde bir dedicated aldım bu sistem arkadaşlar sizce nasıl
Sitemi kurdum ama Çok kasıyor yani günlük 20k hitli sitemi buna kurdum kasmadan dolayı hiti 5 k lara düştü neden böyle oluyor anlamıyorum
Birde sevage.nette şu şekilde bir öneride bulunsak nasıl karşılarlar
2 makine alacam servageden ama birini kullanacağım biri suspand olduğunda hemen öbür makinenenin limitini kullansın Sizce kabul ederlermi.
Birde bu Öneri yazmını ingilizceye çevirebilecek arkadaş varmı Tşk...
Ben Şimdi
DELL Sunucu - 1U Rackmount Intel Conroe Xeon Dual Core 5030 @2,13 Ghz 2048 mb DDR-2 ECC Ram 250 GB Sata Harddisk 100 MBit port paylaşımsız 1500 GB Bandwidth 2 IP adresi
sisteminde bir dedicated aldım bu sistem arkadaşlar sizce nasıl
Sitemi kurdum ama Çok kasıyor yani günlük 20k hitli sitemi buna kurdum kasmadan dolayı hiti 5 k lara düştü neden böyle oluyor anlamıyorum
Birde sevage.nette şu şekilde bir öneride bulunsak nasıl karşılarlar
2 makine alacam servageden ama birini kullanacağım biri suspand olduğunda hemen öbür makinenenin limitini kullansın Sizce kabul ederlermi.
Birde bu Öneri yazmını ingilizceye çevirebilecek arkadaş varmı Tşk...