İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Server değişikliği hit kaybı

draga

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
2,842
Reaction score
3
Konum
C:\WINDOWS
Şu andaki firmayla yaşadığım sorunlardan dolayı hostumu hostgator a taşımak istiyorum daha doğrusu hesabı vs. açtım herşeyi yükledim dnsler kaldı bi tek ama hit kaybından dolayı endişeliyim. bir de ip yabancı olacağı için google türkiye de sıralama kaybeder diyorlar bir kaç forumda benzer yazı okudum. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler ?
 

MavrahaneCom

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mart 2005
Mesajlar
273
Reaction score
0
benden tavsiye hele hele hostgator a kesinlikle taşıma benim başıma geldi....
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
hostgator benim gözümde godaddy gibi. Çok başarılı hizmet vereceklerini sanmıyorum ama inşallah memnun kalırsın ben cesaret edememiştim :)
Sıralama kaybıyla alakalı çok bilgim yok ama mantık olarak hitin Türkiye'dense ve içeriğinde türkçeyse google hitinin azalacağını sanmıyorum
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Aksine, yurtdışında uptime sureleri yüksek datacenterlarda sitenizi barındırmanız, Türkiyede barındırmanızdan daha akıllıca olur. Türkiye'nin yurt dışı çıkışlarında sürekli sıkıntı çıkıyor buda bi anlamda google örümceklerinin sitenizi gezememesine(kapalı zannetmesine) ve doğal olarak arama sonuçlarından düşmenize sebep olabilir.

Yeri gelmişken söylemeden geçemicem, KB nin sonunda hışmına uğradın gibi gözüküyor.. e müstehak.. (hemen ismi değişti cismi değişti, alındı satıldı yandı bitti kül oldu deme)
 

draga

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
2,842
Reaction score
3
Konum
C:\WINDOWS
Kbyle bir çok kişi problem yaşamıştı doğru ama ben en ufak bir problem bile yaşamadım ticket attım hatta cevap verilmiyo sanıp 6-7 kere aynı ticketi gönderdim ama adamlar aynı üslupla cevap vermişti. ticketa 5 dk cevap veriliyordu ve adamlar bilgiliydi.

iis ticket atıyorum 2-3 gün geçiyor cevap veriyorlar, bir de saldırı sistemi kurmuşlar ftpden yedek alınırken ip im banlandı ip banı kaldıramıyorlar daha adamlar gittim dinamik ipye geçtim. eğer zorunlu kalmassam değiştirmeyi düşünmezdim 15 ocağa kadar sürem var o zamana kadar bir firmaya geçiş yapıcam. siteyi niye silmişler anlamadım tasarım yapıyorsan önce tasarımı yapar bitirirsin sonra siteye yüklersin. ama herifler ortada yok bu da bi gerçek.

Duyum: Kbnin sahibi Akın Bey sunucuları naymanli.com un dcsinde barındırıyordu ve ücreti ödemek için satmış diyorlar bir de duyduğum kadarıyla naymanli.com kbyi şutlamış dcden şimdi ni.net.tr de barınıyor iis


hostgator için niye kötü diyorsunuz?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst