Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Server Değiştik, Allak Bullak oldu, Yardım pls

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herşey sorunsuzdu ve çalışıyordu sadece Server değişikliği yaptım ve Forumda bazı şeyler şeyler garipleşti. Örneğin Forumda avatar seçimi yapılamıyor, ve bazı modlarda da hatalar veriyor aşağıdaki gibi :

Photo Albüm Modu'nda Albüm sayfasına gidişte :
Could not query categories list

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'forum.ALBUM_CAT_TABLE' doesn't exist

SELECT c.*, COUNT(p.pic_id) AS count FROM ALBUM_CAT_TABLE AS c LEFT JOIN ALBUM_TABLE AS p ON c.cat_id = p.pic_cat_id WHERE cat_id <> 0 GROUP BY cat_id ORDER BY cat_order ASC

Line : 58
File : album.php

İstatistik Modu'nda istatistik sayfasına gidişte :
Could not update Info Cache

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE module_id = 6' at line 4

UPDATE phpbb_stats_modules SET module_info_cache = 'a:2:{s:16:\"condition_result\";b:1;s:19:\"default_update_time\";i:0;}', module_info_time = WHERE module_id = 6

Line : 121
File : functions_stats.php

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
78
php.ini icindeki register_globals i On yapmayi dene.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet' Alıntı:
php.ini icindeki register_globals i On yapmayi dene.
Teşekkür ederim cevap için. php.ini 'yi zaten On yapmıştım en baştan. Ama bu sorun nasıl bir ayardır anlayamadım gitti. Sırf bu sorunlar nedeniyle yeniden Server değişmeyi düşünüyorum. Adamlar managed değil diye el bile atmıyorlar, ama makinayı doğru düzgün verseler bunlara gerek kalmayacaktı. Layeredtech'ten bu arada makina.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SSH'tan Ps -ux yaptığımda
en başta şu yazıyor :

Warning: bad syntax, perhaps a bogus '-'? See /usr/share/doc/procps-3.2.3/FAQ

Sanırım hata burdan, ne yapılabilir düzeltmek için?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
forum.ALBUM_CAT_TABLE

bu şekilde bir tablo yok diyor sql hatası bu arkadaşlar... sql i yukleyememişsin.

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Caesar' Alıntı:
forum.ALBUM_CAT_TABLE

bu şekilde bir tablo yok diyor sql hatası bu ... sql i yukleyememişsin.
Hata öyle diyor ama öyle bişey yok, SQL'ler ve dosyalar tastamam. Hatta sana şöyle diyim, aynı DB ve dosyalar Nixcon'da çalışıyordu sorunsuz, Forumun aynı şekilde Db ve Dosyalarını Layeredteck'e attım ama bu hatayı verdi. Yani kesinlikle benden kaynaklanan bi sorun değil ama sorun ne. Kesin bu da bir ayar olayı ama nasıl?

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu Layered'i ne yapayım. Günahım kadar sevmedim ben bu yeri. Hayatta kimse Layered kullanmasın, tavsiye etmem. Ben bu sorunlar için o kadar debelendim, Server değiştim kurtuldum. Adam gibi yapmıyorlar ki işlerini, bi tek ssh şifresi vermekle olmaz Server vermek, ayarlarını da adam gibi yapmalılar. Neyse, diyeceğim şudur ki Dedicated seçeceğiniz firmaya çok çok dikkat edin, sonra telafisi olmuyor. Ben değiştim, tüm bu sorunları aştım.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bana kalirsa tasinma esnasinda sorun cikmis, yada yedek alirken forumu durdurmamisda olabilirsin. Saglam yedeklerden birine geri don ayrica avatarlarin bulundugu klasore yazma hakki ver

chmod 777 avatarklasoru
bunu yapmadan once avatar klasorunun ust dizininde olman gerekiyor. ftp den yapacagin zaman klasorun uzerine sag tiklayip chmod u bul ve tum haklari ver.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu Layered'i ne yapayım. Günahım kadar sevmedim ben bu yeri. Hayatta kimse Layered kullanmasın, tavsiye etmem. Ben bu sorunlar için o kadar debelendim, Server değiştim kurtuldum. Adam gibi yapmıyorlar ki işlerini, bi tek ssh şifresi vermekle olmaz Server vermek, ayarlarını da adam gibi yapmalılar. Neyse, diyeceğim şudur ki Dedicated seçeceğiniz firmaya çok çok dikkat edin, sonra telafisi olmuyor. Ben değiştim, tüm bu sorunları aştım.

Pardon ama burada Layered'ın hiç suçu yok..Sonuçta onlar size sunucu veriyor..Onları ilgilendiren sunucunun donanımı ve bağlantısı.Sunucu içinde bulunan HİÇBİR yazılım onları destek anlamında ilgilendirmez.Sözleşmeye uyan her türlü yazılımı sunucunuzda kullanabilirsiniz ancak Layered size bu konuda destek vermez.

www.layeredtech.com adresinde listelenen tüm sunucuların altında "100% Self Managed and Dedicated" ibaresi bulunduğu sürece Layered'ı suçlamanız anlamsız.Sonuçta siz bu şartları kabul ederek sipariş vermişsiniz.