Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Server Saatim Sapıtıyor?

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
merhaba arkadaşlar elimde bir vps bulunmakta.

plesk kullanmaktayım. server saatimi düzeltiyorum fakat belirli bir süreden sonra saat geriden geliyor :D saatin geriden gelmesiyse rast gele yeni tam olarak 5 dk veya 10 dk gibi değil rast gele bir şekilde geriden geliyor.

hemen diyeceğiniz şey güncelleme açıktır. ama güncelleme de açık değil. nedenini bir türlü anlayamadım bildiğiniz bir şey var mı? ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Yaklaşık 3dakikayı 1dakika fln gösteriyordu bizdeki.

Ana makina kurulumundan kaynaklanan bir durum olarak başımıza gelmişti.
Debian da kar etmedi VPS içinde, Centos 5 kurmuştuk devamlı problem oldu.
Ana makinayı tekrar başka bir CD ile kurduk, VPS ve ana makine hepsi de Centos5 oldu.

+sunucu parçalarıyla ilgili bir problem de olabilir demişti bir arkadaş, yedek hddyi kullanamıyorduk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar shell den nasıl ayarlarım bileniniz var mı yardım ederseniz sevinirim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar plesk panelinden server kısmından saat ayarlamada IP den saat ayarlama var. bildiğiniz türkiye saatli bir IP (türkiye saati ayarlı server) var mı onu kullanabileceğim?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sunucunuzun işlemcisi AMD mi?
AMD lerde oluyormuş sanırım bu tarz şeyler.cron koyup dakika başı saati düzenlemesini söyleyerek düzeltiriyorsunuz,hostinge söylerseniz yaparlar sanırım.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sunucumun amd olup olmadığını pek bilmiyorum ama amd olduğunu sanmıyorum cronla uğraşmadan direk ip olarak ayarlamak istiyorum teşekkürler