İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Serverı Devredicem Kapan Kazanır

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elimde

p4 2.4
80gb hdd
1gb ram
3000gb band
plesk sınırsız panel
windows 2003 server var

mysql turkce sorunu çözülmüş ayarları yapılmış şekilde

Tarih: 2006-04-16
tarihinden beri kullanımda aylık 107 milyon aslında 140milyon ama bana yanlış fiyat verdikleri için 107 milyon aylıgı dakikhostdan aldım

isteyene 50milyona devredicem serverı benden sonrada kendisi ödemelerine devam eder

işte size ucuza kaliteli server fırsatı....

şu anda ordan server almaya kalksanız alamazsınız stoklarında yokmuş sıra beklemek zorundasınız kurulma derdi yok 10sn de teslim:D

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
indirekt içindeki müşteri bendim çıkıcam zaten hiç kullanmadım

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
ha birdakka band sınırsız değilmi acaba ? 3.000 Gb demişsiniz ama batu bey genelde sınırsız verirdi ?

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yalnızca FDCTurkey.com'daki sunucular "Limitsiz Trafik" özelliğine sahip. Almanya ve Türkiye lokasyonlu sunucularımız da bulunuyor fakat bunlarda trafik limiti bulunuyor.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
vaio , eğer kimse almazsa ptesiye kadar, benden helalinden 15 ytl. devam etmeyecegim sadece denemek istiyorum.

S

sinangunay

Misafir
vaio' Alıntı:
elimde

p4 2.4
80gb hdd
1gb ram
3000gb band
plesk sınırsız panel
windows 2003 server var

mysql turkce sorunu çözülmüş ayarları yapılmış şekilde

Tarih: 2006-04-16
tarihinden beri kullanımda aylık 107 milyon aslında 140milyon ama bana yanlış fiyat verdikleri için 107 milyon aylıgı dakikhostdan aldım

isteyene 50milyona devredicem serverı benden sonrada kendisi ödemelerine devam eder

işte size ucuza kaliteli server fırsatı....

şu anda ordan server almaya kalksanız alamazsınız stoklarında yokmuş sıra beklemek zorundasınız kurulma derdi yok 10sn de teslim

Merhaba,
30 YTL'den yukarıda bahsi geçen sunucuyu satın alabilirim. Ödeme nakit yapılır + müşteriniz varsa dilerseniz alabilirsiniz içinden veya dilerseniz yıllık ödeme aldığınız insanlar varsa onlara ücretsiz hizmet vermeye devam edebiliriz :)

Saygılar..

B

Baria

Misafir
sanırım sen yanlış anladın :) ? sunucu 30 ytl değildir. 107 ytl

S

sinangunay

Misafir
Merhaba,
yok doğru anladım ama siz sanırım yanlış anladınız?
Demiş ki, ilk ay 50 YTL sonraki aylar 107 YTL :)

Bende teklif verdim ilk ay 30 YTL'den alırım diye.

Saygılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.