İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sevgili İyinet hesabımı heklemeye çalışan vatandaş

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Merhaba sevgili eFe kullanıcımı adımı heklemeye çalışan vatandaş.

Öncelikle çok uğrastığın belli bu kadar uğraşma hem şifre bulmak konusunda beynini, hemde düşündüğün şifreleri ellerine döküp klavyeyi kullanmakla yükümlü olduğun parmaklarına yazık.

Yaptığının bana bir zararı yok iyinet kullanıcı adı veya şifre sayfasına yarım saat sonra giriş yapmak gibi.

Eğer istediğin eFe nicki ise bunu bir şekilde ilet düşünürüz.
Eğer istediğin bana ait domainleri makul fiyata satışa koyup dolandırıcılık yapmaksa düşünemeyiz.

Nick üzerinden ticaret yapmaksa ki ne kadar vurgun yapacağına bağlı bu nickle çok büyük umutlar kurup zamanını harcama.

Bunlar sana şahsımca verilmiş önerilerimdir.
Başarılar dilerim

ha! son olarak ben ticaretlerimi hep mail üzerinden onaylı olarak yaparım enerjini sadece buradaki hesaba değil aynı zamanda daha önemli olan mail adresimlede ilgilen dilersen.
mail adresimden bir ipucu vereyim @gmail.com uzantılı.
Sana bu kadar bilgiler yeter hek zeki insan işi sende de var belli ki bu kabiliyet her ne kadar beceriksizlikle sonuçlansada denemelerin olsun Aptala mağlum olurmus bulursun belki de :)

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Hocam şimdi amaç ney keşke söz sendeye açsaymıssınız.
Daha ii olurdu.

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Hocam şimdi amaç ney keşke söz sendeye açsaymıssınız.
Daha ii olurdu.

Pardon hocam Söz sendeyi farketmedim. (Report edeyim taşınması için teşekkürler.)

Amaç hergün giriş yapmaya calıstğımda

ÖN Görülenden fazla deneme yaptığım uyarısını almak. Hesap hekleriyle uğraşan kişilere gaz vermek :)

Bu olayların forumlarda sıkça rastlanıyor olduğunu bir kez daha vurgulamak ve herkesin güvenli bir şifre kullanarak hesaplarına dikkat etmesini sağlamak.

bilgisaymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pardon hocam Söz sendeyi farketmedim. (Report edeyim taşınması için teşekkürler.)

Amaç hergün giriş yapmaya calıstğımda

ÖN Görülenden fazla deneme yaptığım uyarısını almak. Hesap hekleriyle uğraşan kişilere gaz vermek :)

Bu olayların forumlarda sıkça rastlanıyor olduğunu bir kez daha vurgulamak ve herkesin güvenli bir şifre kullanarak hesaplarına dikkat etmesini sağlamak.

bana da oluyor birkaç gündür. amaçlarını anlamadım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5