İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şeytanın Günahı Ne?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Şeytan bir yaz günü sıcaktan bunalmış, bugün biraz dinleneyim demiş bir ağacın altına uzanmış...
Bakmış ki, uzakta bir kadın, inek sağıyor, ineğin yavrusu buzağı da ileride kazığa bağlanmış duruyor.
Şeytan bu, hiç rahat durur mu?
Sessizce yanaşmış, buzağının ipini gevşetmiş, dönmüş, olacakları seyre hazır.
* * *
Biraz sonra ipten kurtulan buzağı koşup annesinin memesine saldırınca süt dolu kovaya çarpmış, sütler yerde...
Zavallı kadın, emeğinin boşa gittiğini, sütün ziyan oluşunu görünce, kazığı kaptığı gibi buzağının kafasına kafasına indirmiş. Çocuğunun dayak yediğini gören inek, kadını bir tekmeyle yere yıkıp, öldürmüş...
* * *
Uzaktan geçen bir adam, kadının kayınpederi imiş, ineğin gelinini yere serdiğini görünce, av tüfeğiyle ineği öldürmüş.
Silah sesine koşup gelen koca, karısının ve ineğin yerde, babasının da elinde av tüfeği görünce, belinden tabancasını çekmiş, babasını öldürmüş...
Bir süre sonra gerçeği öğrenen adam “Ben ne yaptım?” diyerek tabancayı kafasına dayamış, intihar etmiş.
* * *
Bütün bunları seyreden şeytan, başını iki yana sallayarak hayıflanmış:
“Şimdi bütün olup bitenleri yine benim üzerime yıkarlar... Ben ne yaptım ki, buzağının ipini biraz gevşettim, o kadar!”

Hasan Pulur - Milliyet

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.