İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sezginex ten şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DAC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ilgili konumda domain ihalesi kazanan arkadaşa pazar günü domaini kaldığını ödeme için bilgilerimi gödnerdim arkadaş geri dönmediği için çarşamba günü tekrar mesaj atıp ödeme yapmayacaksa söylemesini istedim ödeme yapmayacağını söyledi.
buna istinaden bende - trade kullandım.
bugun bakıyorum ki arkadaşta bana - trade kullanmış.

bana verilen - trade in kaldırılmasını arkadaşa da gereksiz - trade kullanmasından dolayı 3 gün ban verilmesini istiyorum.

DAC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir yönetici lütfedecek mi acaba illa birilerinin tanıdığı mı olmak gerekli 3 gün geçmiş kimsenin pankreasında değil !!!

sezginex

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Cünkü - trade verilmeden önce ücreti neden ödeyemediğim sorulmadı. Bunu da - trade açıklamasında belirttim.

- - - -Güncellendi - - - - - -

Cünkü - trade verilmeden önce ücreti neden ödeyemediğim sorulmadı. Bunu da - trade açıklamasında belirttim.

DAC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ihale size kaldıysa ödemek zorundasınız size neden ödemiyorsunuz diye sorma zorunluluğum yok duyanda milyon lira sanacak !
ama cidden merak ettim neden ödemediniz 7 lirayı sakız mı aldınız ?

sezginex

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ihale size kaldıysa ödemek zorundasınız size neden ödemiyorsunuz diye sorma zorunluluğum yok duyanda milyon lira sanacak !
ama cidden merak ettim neden ödemediniz 7 lirayı sakız mı aldınız ?

Bu kadar sinirli ve düşünceli olduğunuz halde param olmadığı için değil ödeme yöntemiyle ödeyemeyeceğimi düşünemediniz ve sinirli sinirli konuşup duruyorsunuz. Konuşmaya devam edin. Bana sadece tek ödeme yöntemi sundunuz o da ''misli hesabıma ödeme yapabilirsiniz.'' mesajınızdaki misli hesabınızdır ve benimde misliye üyeliğim yok.

Saygılarımla

DAC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu kadar sinirli ve düşünceli olduğunuz halde param olmadığı için değil ödeme yöntemiyle ödeyemeyeceğimi düşünemediniz ve sinirli sinirli konuşup duruyorsunuz. Konuşmaya devam edin. Bana sadece tek ödeme yöntemi sundunuz o da ''misli hesabıma ödeme yapabilirsiniz.'' mesajınızdaki misli hesabınızdır ve benimde misliye üyeliğim yok.

Saygılarımla

şu an sadece konuyu saptırıyorsun ömründe ilk kez mi forumdan bir şey alıyorsun.
havale ya da eft ücreti ödeme diye misli hesabı verdim.
7 lira için 1 lira havale ya da 3-4 lira eft ödemek çok mu mantıklı geliyor sana?

misli hesabına ödeyemeyeceksin anladım neden bana bunu söylemedin ? neden garanti , akbank , işbankası , tl yükleme , cepbank , paypal ile ödeme mümkün mü diye sormadın ?
şu an kusura bakma ama dansöz gibi kıvırıyorsun. ben 7 liranın peşind edeğdilim o domain zaten bana 300 liraya mal olmuş zamanında gelecek paranın da farkındaydım 1 liradan açarken benim derdim senin zeytinyağ gibi üste çıkıp - trade vermen !

sana ihale kaldığında mesaj attım misli hesabımı verdim cevap verme lütfunda bile bulunmadın aradan 2-3 gün geçti aşağıdaki emsajı attım ve verdiğin cevap ortada !!

jjdrt.jpg

yineliyorum ben parasında değilim durumun müsait olmayabilir kazandığında domaini farklı şeyler olabilir ama delikanlı olacaksın misli hesabım yok gibi kıvırmaya yönelik hareketler yapmayacaksın ben sana misli hesabımı yolladım sen ne yaptın ? cevap vermedin !! diyeydin ya misli yok başka nasıl ödeyebilirim diye neden demedin ?

ben yineliyorum domaini alması önemli değil bendeki - trade silinsin bu arkadaştaki - trade kalsın ve haksız trade kullanmaktan 3 gün banlansın..

sezginex

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
şu an sadece konuyu saptırıyorsun ömründe ilk kez mi forumdan bir şey alıyorsun.
havale ya da eft ücreti ödeme diye misli hesabı verdim.
7 lira için 1 lira havale ya da 3-4 lira eft ödemek çok mu mantıklı geliyor sana?

misli hesabına ödeyemeyeceksin anladım neden bana bunu söylemedin ? neden garanti , akbank , işbankası , tl yükleme , cepbank , paypal ile ödeme mümkün mü diye sormadın ?
şu an kusura bakma ama dansöz gibi kıvırıyorsun. ben 7 liranın peşind edeğdilim o domain zaten bana 300 liraya mal olmuş zamanında gelecek paranın da farkındaydım 1 liradan açarken benim derdim senin zeytinyağ gibi üste çıkıp - trade vermen !

sana ihale kaldığında mesaj attım misli hesabımı verdim cevap verme lütfunda bile bulunmadın aradan 2-3 gün geçti aşağıdaki emsajı attım ve verdiğin cevap ortada !!

jjdrt.jpg

yineliyorum ben parasında değilim durumun müsait olmayabilir kazandığında domaini farklı şeyler olabilir ama delikanlı olacaksın misli hesabım yok gibi kıvırmaya yönelik hareketler yapmayacaksın ben sana misli hesabımı yolladım sen ne yaptın ? cevap vermedin !! diyeydin ya misli yok başka nasıl ödeyebilirim diye neden demedin ?

ben yineliyorum domaini alması önemli değil bendeki - trade silinsin bu arkadaştaki - trade kalsın ve haksız trade kullanmaktan 3 gün banlansın..
Yöneticilere emir mi veriyorsun. Kim kıvırıyor? Başta ne diyordum şimdi ne diyorum? Para önemli değil diyorsun kaç gündür para ödemedi konusunu açık tutuyorsun. Sözüm bu kadar ne yaparsan yap artık gerisi yöneticilere kalmış.

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Sezgin sana kalan domaini almadığın için -trader doğru bir tepki.

Konu tarafımca kitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.