İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Shbux PTC " ÖDEME KANITLI "

fatihh41

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2014
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhaba,

Arkadaşlar kısa bir süre önce bulduğum Shbux PTC sitesini anlatacağım. İnternette araştırdım 2010 ve 2011 yıllarında özellikle scam olduğu yazılmış. Fakat ben deniyim dedim ve şuanda denedim gerçekten öyle bir sorun yok gayet iyi çalışıyor ödemede yapıyor kanıtını da resim olarak atacağım hemen. İlk ödememi başlar başlamaz indiirim vardı golden pack aldım. ve direk bonusu ödeme olarak istedim 2 $ bir ödeme yapıldı. Ortalama 20 küsür reklam çıkıyor investor pack aldım şuan 20 $ dı ben aldğım da indirimden şuan da 360 $ civarın da sanırım.. normal clickler 0.01 $ veriyor hepsi değil ortalama 8-10 tanesi diğerleri 0.00300 $ olarak veriyor. En az 20 reklam oluyor tıklamanız için. Referans satın alabiliyorsunuz hatta şöyle sölym sağlam 4-5 referansınız olsun sizinle beraber günü en az 3-4 $ a kapatırsınız benim gibi :) Ayrıca siteye üye olduktan sonra sağ üst köşede " FORUM " yerine tıklayarak oradan ödeme alanları görebilirsiniz benim de ismim var 2 türk arkadaş var zaten. Konu ile ilgili kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz yardımcı olurum. Arkadaşlar alt tarafta ödeme kanıtını ve şuanda ki bakiyemi görebilirsiniz site 5 günde 1 defa ödeme yapıyor ve son 1 günüm kaldı ödemeyi almak için.. :) Referanslı üyelikten üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.. :)

Site: http://www.shbux.com/

Referanslı link: http://www.shbux.com/?ref=fatihh41

Ödeme kanıtı; arkadaşlar 5 gün önce aldığım ödeme ve 5 dakika önce aldığım ödeme ikisini de paylaşıyorum. Ayrıca sitede bazen kampanya yapıyorlar örneğin ben 8 $ golden pack aldım daha sonra da ınvestor indirime girdi 1 yıllık 21.90 a aldım onu da şuanda eski fiyatındalar.
 

kutukak

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2014
Mesajlar
38
Reaction score
0
Birçok ptc sitesine üye oldum. Shbux ın fiyatlarının yüksek olması ciddi anlamda düşündürmesine rağmen super investor paketi aldım. 3 aylık paketi 17 dolardan paypaldan ödeme yaptım. Site bana 30 dolar bonus olarak shbux hesabına yükledi.

Shbux ın fiyatları konusunda herkes şaşırıyor. Reklam tıklama ücretleri ciddi anlamda yüksek fakat adamların çalışma prensibi mesala hesabında 30 dolar mı birikti= 30 doları çekmek istiyorsun paypal hesabınıza yarısı 15 dolar para yatırılıyor. Yani anlayacağınız ne kadar paranız varsa yarısı alabiliyorsunuz.
Admin baya bi etkin hemen sorulara cevap veriyor ve geri dönüş yapıyor.

17 dolara 3 aylık paket aldım. Hemen 30 dolar bonus verdi. 30 dolardan 10 dolar paypala aktarılmasını istedim. 5 dolar paypala hesabıma yattı. :)

Ayrıca investor paket alırsanız. Gün içerisinde çıkan reklamlar tık başına 0.25 dolar ile 0.075 dolar arasında değişiyor.

Toplam gün içinde kazanacağını para 2 ile 2,5 dolar arasında değişiyor.

30 gün ile çarparsanız 30*2,25 = 67,5 dolar yapar. bunuda yarısını paypala geri olarak alırsanız = 33 dolar para hesabınıza yatar. Tabi bütün bu dediklerim refsiz olarak.

Bütün bunlardan sonra bence hemen üye olun investor paket alın.

Bu türk kardeşinize de yardımcı olursanızda sevinirim. Sonuçta refsiz kayıt yaptığınızda millet ref kiralayarak sizin üzerinizden para kazanıyor. Birbirimizin üzerinden üye olursak ise daha fazla kazanırız.

REFLİ ÜYELİK:

Başkasına kazandırmayın ama refsiz üyelik:
 

dj_bakar

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Kasım 2010
Mesajlar
12
Reaction score
0
selamın aleyküm kardeşim senin bu forumda verdigin shbux adlı siteden referansında uye oldum sen bu siteden hayla odeme alıyormusun eyer alıyorsan bana acıl bi sekilde en son odeme aldıgım resmini atarmısın cünkü ben hesabımı yükseltecem para yatıracam oyuzden eger gonderirsen cok mutlu olurum kardeşim bana ozelden mesaj atarsan cok sevinirim teşekkürler allaha emanet ol
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst