İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Shoemoney.com heklenmiş

M

MasterTR

Misafir
45 ya$ina gelmi$ bi insan neden boyle bi eziklik yapma ihtiyaci hisseder ki anlamiyorum

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herhalde site sahibinin orada gösterdiği çeki kıskandı.
O kadar kişi konuştu vay be adsense zengini yok hummer'ı var diye, nazar değdi. :D

Çekleri karıştırmadıysam Kanada doları vardı, bu muydu yanlış hatırlıyor olabilirim.
Ama whois'de Abd gözüküyor. Gerçi yüksek hitli site her taraftan ziyaretçi vardır.
Kanada'da Fransızca yaygın konuşuluyor, bundan dolayı olabilir.
Bakalım bu tepki daha ne kadar olacak(Fransa'ya)?

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Farkımız bu millet yapar başarır kazanır ve hummer a biner bizde bozarız. Umaırm bizde kaybetme yerine kazanmaya başlarız.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitede açıklama yapmıslar adami süpermen olarak görüyorlar :)

216

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fugitive' Alıntı:
puhaha genemi bu adam phpbb exploitlerini takip ede ede ölecek

bi fun sitesi daha
http://iskorpicx.is.funpic.de/

Sizin isminiz tanıdık geliyor biryerlerden.
Neyse baktım tüm fun sitelerine, önceki arkadaşın verdiğine de.

Sadece şu meksika server'ı hakkında ne diyorsunuz, onu merak ediyorum.
Ve bir anda çökerttiği -45000 miydi neydi- tüm sitelerde kendinin mi veya hepsi dediğiniz gibi bakkal, kasap sitesi mi?

mavideniz.org'a hiç girmedim. Bu sitelerden böyle ekran görüntüleri görünce şaşırdım. Gerçekten o ekran görüntüleriyle o legalparalarda bulunmuşsa, komik gerçekten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5