sohbet odaları

ShowTVNet.com sohbet sunucusu tekrar aktiftir.

Mickey

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
izmir
207 Aydır Üye
Uzun süredir üzerinde çalışılan http://www.showtvnet.com un resmi IRC sunucu olan
IRC.ShowTVNet.Com bugün itibariyle açılarak siz kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur.
Bir süredir kapalı olan sunucumuz, profesyonel bir yönetim ve aynı kalite ile sizleri bir
noktada toplamayı hedeflemektedir.

Amacımız kullanıcılarımızın rahat, güvenilir ve nezih bir ortamda sohbet edebilmesi,
farklı insanlarla tanışarak paylaşımlarda bulunması, bunun yanı sıra kaliteyi ve
güvenilirliği hissederek keyifli bir şekilde vakit geçirmesidir.

Sunucumuza şuan mIRC üzerinden giriş yapılabilmekte olup, kısa bir süre içerisinde
http://www.showtvnet.com üzerinden de giriş yapılabilecektir.

Tüm IRC severleri sunucumuzda görmek ister, kazanmak ve kazandırmak amacıyla çıktığımız
bu yolda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz.

IRC.ShowTVNet.Com Yönetimi

M

Mete

Hayırlı olsun arkadasım daha onceden takılırdım arada cok guzel biyerdi umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Mickey

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
izmir
207 Aydır Üye
Bunun için yeni konu açmıyayım dedim www.showtvnet.com web üzerine sohbet linki konulmuştur bugünden itibaren kullanıcıları web üzerinden de giriş yapabilcekler.

ManuaL

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Istanbul
204 Aydır Üye
hayırlı olsun uğur, hoş gözüküyor..

GNeRaL

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
16
Şube
Samsun
226 Aydır Üye
Hayırlı uğurlu olsun.

*siber*

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
about:blank
221 Aydır Üye
Cr den başka appletmi yoktu :p bir zamanların en karizmatik irc si. Umarım tekrar aynı seviyeye gelir.

dll

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
In Hell
232 Aydır Üye
Hayırlı olsun. Zamanında AstronBnx iyi yönetiyordu. Şu anki root'u tanıyamadım.

cawbella

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
194 Aydır Üye
Sanirim Showtvnet Irc bolumu kiraya veriyor bir arkadaşim uğraşiyordu
öyle bişi vardi

Senol

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Bursa
222 Aydır Üye
arkadaşım mesaj yazmadan once lütfen konu tarihine bakıver. 1 senelik konuyu hortlatmışsın.

M

Merthan

arkadaşım mesaj yazmadan once lütfen konu tarihine bakıver. 1 senelik konuyu hortlatmışsın.
Henüz 1 sene olmamış. 1 sene olsa bile ne farkeder ? Sadece geçmiş aklıma geldi yazdım. Rahatsız olduysan şikayet et. Ben konuyu hortlatmışsam, sen bana benzeyip tartışmaya dönmesine neden olma.

Makif

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
istanbul
188 Aydır Üye
Neyse arkadaşlar ne güzel paylaşımlar yapıyoruz fikir alış verişi yapıyoruz bu şiddet niye

deviL

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
Şube
Antalya
196 Aydır Üye
showtvnet'in irc sunucusu bayağı oldu kapatıldı. En son x7even açmıştı sunucuyu

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.