Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 11 sen sigara kullandım.2 yıl önce beyin kanaması geçirdim ve 35 gün komada kaldım.Kendime geldiğimde sigarann tadını unutmuştum ve 2 yıldır içmiyorum hatta kokusuna katlanamıyorum
sigarasız olmuyor aga benim için verdiği zarar önemli değil , bi taraftanda yalancı duman , yıllardır bu dumanın içinde mutluluk oyunu oynuyorum pişman değilim
Dün tüm gün boyunca 6-7 tane sigara içtim. Bugün 1 tane içtim. Gittikçe azaltıyorum ve paketimde 4 tane sigaram kaldı. Bugün yeni bir paket almayı düşünmüyorum, ikram edilen sigaraları da reddediyorum. En iyisi azaltarak bırakmak. :hihi:
sigarasız olmuyor aga benim için verdiği zarar önemli değil , bi taraftanda yalancı duman , yıllardır bu dumanın içinde mutluluk oyunu oynuyorum pişman değilim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5