İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sigara Kokusu

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Merhaba;

evde içilen sigara kokusu nasıl çıkar?

Mum denedim ama etki etmiyor fazla..

T

trgy

Misafir
tüm kapı pencereleri aç, başka türlü çıkmaz. ceryan yaptır içerde kısacası.

axl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
evde içersen koku kolay çıkmaz

ya pencere kenarında yada balkonda içeceksin

koku spreyleri vs hiçbirişe yaramaz, evdeki kokuyu bırak tenine bile işliyor. hele duş aldıktan sonra odaya girdiğinde sigara kokusundan tiksiniyorsun

Yılalrdır içerim ama hala başedemedim bu koku sorunuyla

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben şöyle açıklayayım, bende çok sigara içiyordum hatta içtiğimi unutuyordum bıraktığımın ilk 2 ayı sağlığım bozuldu ciddi anlamda çünkü metobolizmam değişti ama inat etmiştim daha sonralarda rahatladım, sigara isteğine gelince arada sırada sigara içme isteğim geliyordu yemeklerden sonra falan ama şunu düşünüyordum hep, sigara içtiğim günlerdeki nefes alış veriş kalitem ve şimdiki arasındaki farkı düşünüp sigara içmeye değmeyeceğine karar veriyordum hep. Doktor bir arkadaşım vardı, kalbim sıkışıyor diye yanına gitmiştim ve bana söylediği söz hakikaten çok etkili oldu, kalpten gidecek olursan 2 dakika sürmez küt gidersin ama akciğer kanseri senelerce süründürür acılar içinde ölürsün düşündüm ve ben aptallık ediyorum dedim 2 hafta bırakın arkadaşlar hayata bakışınız değişecek emin olun :p

jamaika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sigara kokusu için spreyler satılıyor bildiğim kadar ile. onları deneyebilirsin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.