Arkadaşlar bugün sigarayı bıraktım.
Sabah bir sigara yaktım.
Duşa girdim ve çıktıktan sonra dişlerimi fırçaladım.
Giyindim. Okula gitmek için dışarı çıktım ve evden ayrıldıktan 20 metre sonra sigarayı evde unuttuğumu fark ettim.
Markete girdim. Bir paket sigara aldım 3 Leva verdim ve çıktım.
Çıktığımda çöp konteynırını karıştıran bir amca gördüm. Yanından geçerken, poşetleri açarak içlerindeki teneke çöpleri aldığını gördüm.
Birşey soracağım. Günlük ne kadar kazanıyorsun dedim?
Adam önce ters ters baktı.
Sanırım sabah sabah başına bela aldın Görkem dedim kendi kendime.
Sonra daha açıklayıcı bir şekilde; "Bu işi yaparak günlük ne kadar kazandığını merak ediyorum açıkçası." dedim.
3-4 Leva dedi.
Sonra biran durdum ve markete geri döndüm.
Bu sigara paketini geri vermek istiyorum dedim.
Adam ters ters baktı bir süre. Sonra kasadan parayı çıkarttı ve sigarayı uzattım. İyi günler dedim çıktım.
Hem marketçi hemde çöplerin içindeki tenekeleri karıştıran adam ne yaptığımı anlamaya çalışırcasına beni izliyorlardı.
Adamın yanına gittim ve cebimden 3 Leva daha çıkartarak;
6 Leva diyerek parayı uzattım. Adam şaşkın şaşkın bana baktı. Ve ne yaptığımı anlamaya çalışırcasına elini uzatarak parayı aldı.
Sonrada arabaya bindim, çalıştırdım ve okula gittim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir insanın 2 gün boyunca zor şartlar altında kendisini geçindirmek için çalıştığı işten kazandığı parayı kendimi zehirlemek için harcadığımı düşündüğümde, önce güldüm, bir süre sonra ise kendimden utandım.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Günde 2 paket sigara içen biriyim. Artık her gün kendimi öldürmek için harcadığım o parayı ya kedimi yada başka insanları mutlu etmek için harcayacağım.
Üstelik halen kendimi öldürmekten vazgeçemeyeceğimi görürsem eğer;
İntihar etmenin daha farklı yollarınında olduğunu anlatacağım kendime=D
Az önce hesapladım.
4800 Leva'ya bir arkadaşımın Racing motorunu sattığını duymuştum.
Belkide biriktireceğim sigara paraları ile 800 gün sonra kendime bir racing motoru alıp kendimi adrenalinle öldürmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum şuanda.
Akciğerlerimi kusmaktan daha zevkli olur düşüncesindeyim.
Sabah bir sigara yaktım.
Duşa girdim ve çıktıktan sonra dişlerimi fırçaladım.
Giyindim. Okula gitmek için dışarı çıktım ve evden ayrıldıktan 20 metre sonra sigarayı evde unuttuğumu fark ettim.
Markete girdim. Bir paket sigara aldım 3 Leva verdim ve çıktım.
Çıktığımda çöp konteynırını karıştıran bir amca gördüm. Yanından geçerken, poşetleri açarak içlerindeki teneke çöpleri aldığını gördüm.
Birşey soracağım. Günlük ne kadar kazanıyorsun dedim?
Adam önce ters ters baktı.
Sanırım sabah sabah başına bela aldın Görkem dedim kendi kendime.
Sonra daha açıklayıcı bir şekilde; "Bu işi yaparak günlük ne kadar kazandığını merak ediyorum açıkçası." dedim.
3-4 Leva dedi.
Sonra biran durdum ve markete geri döndüm.
Bu sigara paketini geri vermek istiyorum dedim.
Adam ters ters baktı bir süre. Sonra kasadan parayı çıkarttı ve sigarayı uzattım. İyi günler dedim çıktım.
Hem marketçi hemde çöplerin içindeki tenekeleri karıştıran adam ne yaptığımı anlamaya çalışırcasına beni izliyorlardı.
Adamın yanına gittim ve cebimden 3 Leva daha çıkartarak;
6 Leva diyerek parayı uzattım. Adam şaşkın şaşkın bana baktı. Ve ne yaptığımı anlamaya çalışırcasına elini uzatarak parayı aldı.
Sonrada arabaya bindim, çalıştırdım ve okula gittim.
Bir insanın 2 gün boyunca zor şartlar altında kendisini geçindirmek için çalıştığı işten kazandığı parayı kendimi zehirlemek için harcadığımı düşündüğümde, önce güldüm, bir süre sonra ise kendimden utandım.
Günde 2 paket sigara içen biriyim. Artık her gün kendimi öldürmek için harcadığım o parayı ya kedimi yada başka insanları mutlu etmek için harcayacağım.
Üstelik halen kendimi öldürmekten vazgeçemeyeceğimi görürsem eğer;
İntihar etmenin daha farklı yollarınında olduğunu anlatacağım kendime=D
Az önce hesapladım.
4800 Leva'ya bir arkadaşımın Racing motorunu sattığını duymuştum.
Belkide biriktireceğim sigara paraları ile 800 gün sonra kendime bir racing motoru alıp kendimi adrenalinle öldürmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum şuanda.
Akciğerlerimi kusmaktan daha zevkli olur düşüncesindeyim.