İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sigarayı bıraktım.

Sefikibo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zevkini bir aldımı bırakmak çok zor.Ne videolar izledim , ne adamlar gördüm sigaradan ölen , orası burası kesilen , gırlak kanseri olan, konuşamayan.Ulan diyorum gencim anasını satim o zamana kadar bırakırım bende bu duruma düşmem.Böyle düşünen çok.Ama farkettim de sigarayı devamlı içmenin bir manası yok.Ard arda örneğin.Hiç içmediğin zaman .. bir süre sonra vucüt gerçekten a-acayip bir şekilde nikotin isteği duyuyor.Sadece o anlarda içiceksin.O da günde en fazla 4 tane eder..Tabi bir süre sonra insanın canı sigara migara istemez hale gelir diye düşünüyorum :) uygulama aşamasındayım.Sonucu bildiririm : ) ueh.Ama birden bırakmak kendine eziyet olur.. 5 ay içmesen 6. ayda yine başlarsın.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
şuana kadar bende bir kere bile içmedim içme geregide duymuyorum :)

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
26 yaşındayım 14.5 yıldır içiyorum.
Grup terapisi gibin oldu :D

Sabahları uyanır uyanmaz sigara yakmaktan nefret ediyorum ama yakmadan da duramıyorum...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
şu allahın belası sigarı bende bir bıraksam süper olur heergün söz veriyorum kendime bugün içmicem diye kahvaltı yapyıroum anında yak bi tane

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende lise son a kadar 2 haftadan uzun olan 14 kez bırakma girişiminde bulunmuştum. Bir keresinde 3 ay içmemiştim. Sonra tekrar başladım üniversitedeyken.

3 ay sonra 1 tane dahi içmiş olsan, o günün 91 değil 1. gün olduğunu unutmamalısın. Moralim bozuk v.s şeyler yalan. İçmeyen içmiyor. Kafandan silince sigaradan tiksiniyor insan. Kafandan silmezsen çok zorlanırsın.

Haylen içiyorum ama eskisi gibi değil. 2 yıldır evde sigara içmem. Pc başında sigara içmem. Balıktayken keyif amaçlı. Kahvede kâğıt gelmeyince veya iyi gelince içiyom. Onun dışında içmem.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
31 Aralik 2006'da icmemeye karar verdim. 405 gun olmus. Darisi sigarayi birakmak isteyen tum arkadaslarima ;)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
sigarayı bırakmayı yakında denemedim ama sigarasız kaldığımda tasarım yapamıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum en mantıklısı uyumak geliyor sigara açlığını bastırmak için. Şuan bi ilacı veya ameliyatı olsa yaptırmak isterim sigaradan kurtulmak için. Kendi iradem bu konuda çok zayıf.

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sigara içmemek için soğuk su veya ılıktan az biraz üşümüş su. Hem bırakınca ağzın boş kalmasını önler, hem sindirim sistemini düzenler, hem yağları yakar, hem sağlık verir, hemde sigara içmek istemeyi geçirir.

Su ve derin nefes almak sigara hevesini geçiriyor.

MadLuck

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 6 senedir içiyorum birçok arkadaş gibi bende defalarca denedim ama olmuyor. sabahları evden çıkıp otobüs durağına gidene kadar 2 sigara içmeden duramıyorum. sabah sabah otobüste iğrenç koktuğumun herkesin benden tiksinir gibi baktığının farkındayım ve utanç verici bi durum. ama buna rağmen bırakamıyorum işte ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.