İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siğil Nedir ? Nasıl Tedavi Edilir ?

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
523
Reaction score
0
Siğil HPV(Human Papilloma Virus) virüsünün neden olduğu , vücut mukozasına yerleşen bir virüs enfeksiyonudur. Her yaşta görülmekle beraber genelde 10-20 yaşları arasında daha çok görülür. Boyutları ve sayıları farklılaşabilir. Bulaşma sebebi genelde temasladır. Fakat direk bulaştığı zaman siğil yapmazlar. Çünkü deri virüsleri engeller. Eğer deride herhangi bir travma durumu varsa siğil bulaşabilir. Genital bölgede bulunan siğiller cinsel ilişki ile bulaşabilirler.

İnsan bedeninde siğil çıkması herhangi bir hastalık başlangıcına işaret değildir. Fakat tüm bedeni kaplamış sayıca çok siğiller olduğunda bedenin immun sisteminde (bağışıklık sistemi) bir sorun olabileceği düşünülmelidir.

Normalde siğiller ağrı ve yaşamı olumsuz etkileyebilecek durumlar yaratmaz. Bazıları tedaviye bile gerek kalmadan geçerler. Fakat kadınlar da genital bölgelerde oluşan siğiller çok tehlikelidir ve önemsenmelidir. Çünkü bu siğiller önemsenmediğinde rahim ağzı kanserine sebep olurlar.

Bazı durumlar siğillerin çoğalmasına yada oluşmasına neden olabilir. Bunlar hamilelik , stres , sıkıntı, üzüntü gibi nedenlerdir.

Siğiller Nasıl Tedavi Edilir ?

Tedavideki asıl gayemiz siğilin tamamen ortadan kaldırılmasıdır. Bunun için pek çok tedavi yöntemi vardır. Bunlardan bazıları asit salisilik , 5-fluorourasil içeren solüsyonlar, lazer tedavisi , elektrokoter ile yakma tedavisi , kriyoterapi (Sıvı azot tedavisi) gibi birçok yöntem kullanılabilir. Bu tedavilerin hiçbiri kesin olarak her şeyi ortadan kaldırmaz. Çünkü hücreler içerisine yerleşip kalan birçok HPV virüsü vardır. Bunlar ilerleyen dönemlerde tekrar oluşabilirler. Tedavi tam uygulanmaz ise , hastada bağışıklık sistemi ile ilgili herhangi bir sorun varsa siğiller tekrardan oluşabilirler.

Ancak siğilleri yukarıdaki yöntemler haricinde doğal yöntemler ile tedavi etmek de mümkündür.Hemde 5 gün gibi kısa bir sürede kesin ve geri dönüşsüz olarak.

Siğil tedavisini tamamen doğal yöntemler ile anlatan Siğillere Son Kitabı sayesinde kurtulabilirsin.
 

AyhanBoz

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Temmuz 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
Siğil tedavisi ameliyatı ile yapılabilmektedir.Fakat herkezinde bildiği üzere kendini tekrar eden bir hastalıktır.Siğil tedavisi ameliyatı yapılsa dahi birkaç ay sonra tekrar ortaya çıkabilmektedir.

Ameliyatın yanı sıra siğil tedavisi üzerine çeşitli bitkisel kürler bulunmaktadır.Biraz uzun olduğu için buraya yazamayacağım.Aşağıdaki adres üzerinden bitkisel tedavi yöntemlerine ulaşabilirsiniz.

http://www.sigilnasilgecer.net
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst