İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şiir sitesinden en iyi kazanç

R

RTSngz

Misafir
Merhaba arkadaşlar,
www.siirgemisi.com üzerinden şu anda kitapyurdu ve hemalhemsat reklamlarını yayınlıyorum. Kime sorsam ikisini de kötülüyorlar.
Ben artık kafayı yiyeceğim hangi reklamı yayınlasam diye..
Sizce sitemden en iyi kazancı hangi reklamları yayınlayarak kazanırım?
Teşekkür ederim.

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence..

dogru soylemısler onlardan gelır bekleme bence..gittigidiyor koyabilirsin, rıngafon da olabilir..google tavsıye etmem..adam akıllı reklam gelmez şiir sitesine..koly gelsin..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten şiirler kendine ait değilse (siteye bakmadım), google adsense yayınlayamazsın, şikayet edilirsen banlanırsın telif hakkı sorunundan dolayı..

R

RTSngz

Misafir
Ringofon bir gün durdu sitemde kimse yüklemedi...
Bilmiyorum belki o zamanlar kullanıcılarım mı azdı neydi..
Ringofonu ileride deneyebilirim belki yeniden.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hitin güzelse bu siteden reklam almaya(reklam forumundan) bak ama hitin iyiyse..

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
zaten şiirler kendine ait değilse (siteye bakmadım), google adsense yayınlayamazsın, şikayet edilirsen banlanırsın telif hakkı sorunundan dolayı..

bunu hiç düşünmemiştim. benim şiir ve hikaye sitem var bir yıldır google reklamlarını kullanıyorum daha bir sorun çıkmadı. şiirlerin altına kime ait olduğunu yazdıktan sonra telif hakkı sorun olur mu ki?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siirvehikaye' Alıntı:
bunu hiç düşünmemiştim. benim şiir ve hikaye sitem var bir yıldır google reklamlarını kullanıyorum daha bir sorun çıkmadı. şiirlerin altına kime ait olduğunu yazdıktan sonra telif hakkı sorun olur mu ki?
evet banlanırsın. şiirin altına kime ait olduğunu yazmak telif hakkını aldığın anlamına gelmez. öyle olsa herkes şiir kitabı çıkarırdı..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.