İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şikayetciyim:Adtech kazancları siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
adteche 2 aydır uyeyım reklamlarını bu ay yaınlamaya basladım 88tl+5.5$ kazancım wardı dun yani ayın 1inde bi baktımkı 0.00TL gozukuyordu.dedim belki de ay başı odlugu ıcın odeme gondermıslerdır felan geçmiş dönem kazanclarına baktım sadece gecen ayın 4Tlsı wardı :S

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
adtech ne diyor buna?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
kardeşimw allha şu mesaj atmadım yeni gördüm mesaj atmayıda düşünmüyorum şunu biliyorum ki nekadar mesaj atarsam atayım kazancımı geri vermeyecekelrdir.

nerden biliyorsun sistemsel bir hata olmadığını? belki geribildiriminize olumlu bakacaklar? bunu bilemeyiz şirketin içinde olmadığımız için, bence bi konuş, faydana olur

yaramaz62

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nerden biliyorsun sistemsel bir hata olmadığını? belki geribildiriminize olumlu bakacaklar? bunu bilemeyiz şirketin içinde olmadığımız için, bence bi konuş, faydana olur

Kardeşim sende Haklısında. Ben maıl adresi bulmadım su andada tl Sıkıntım var :)
mail adresi ni göremedim sitede bilen warsa yazarsa sevınırım.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
adtech le ilgili bu birinci şikayet değilki umarım bir hatadır ve düzeltilir yaramaz sen yinede mesaj at olumlu veya olumsuz her ne şekilde olursa olsun cevap almaya bak umarım ödemeni yaparlar

_TopraK_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben o firmayı kullanmıyorum ama yeni aya girdiği için kazançlar sıfırlanmış olamaz mı?... birikmiş kazançlar kısmında olabilir

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
malesef bendede aynı sorun var. hesabıma ücret yatırılmadı+geçmiş ödeme 0 $

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Lütfen konu açmadan önce çalışmakta olduğunuz firmayla iletişime (mail, telefon, fax, yüzyüze görüşme) geçip sorunun neyden kaynaklandığını öğrenip konu açınız. Yada görüşme taleplerinizi reddediyorlarsa ve sorumluluğu üstlerine almıyorlarsa konuyu açınız.

Adtech İletişim Bilgileri;

Adres: Büyükdere Caddesi 61 USO Center Kat:17 Maslak 34398 İstanbul TR
Tel:
0212 330 01 31 (PBX)
Fax:
0212 330 01 32
mh.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5