İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Silinen Facebook Sayfası?

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Merhaba arkadaşlar,

silinen bir facebook sayfası ( yönetici tarafından ) tekrar geri getirilebiliyor mu facebook ile iletişime geçerek felan,bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Ama bizimkisi facebook kapatması değil,yöneticinin sayfayı silmesi?

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Buradaki 2 linkten form gönderdim iletişim maili bırakıp,umarım dönüş yaparlar.

Bu sayfa yönetici tarafından silinse bile facebook da sonuçta silinmiyordur sanırım silinen resimlerin bile facebook'dan silinmediğini düşünürsek?

Direk olarak sistemden silindiğini bende sanmıyorum. İlla ki bir yerde duruyor ve yönetici onayıyla komple siliniyordur. Bence tabi.

Kendilerinin kapattıklarının geri açıldığını çok gördüm. Ancak kişilerin sildiklerinin geri geldiğini görmedim, duymadım. Umarım ilk sizden duymuş olurum. Geçmiş olsun.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Direk olarak sistemden silindiğini bende sanmıyorum. İlla ki bir yerde duruyor ve yönetici onayıyla komple siliniyordur. Bence tabi.

Kendilerinin kapattıklarının geri açıldığını çok gördüm. Ancak kişilerin sildiklerinin geri geldiğini görmedim, duymadım. Umarım ilk sizden duymuş olurum. Geçmiş olsun.

İnş. artık beklemekten başka çaremiz yok.

inşaAllah 480K'lık sayfan değildir..

505 olmuştu,hergün 5k artıyordu sezon arası olmasına rağmen

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Geçmiş olsun dostum.inşaAllah alabilirsiniz.Ben bu yüzden yönetici eklemiyordum.Panelde, sayfayi sil olduğundan dolayı:(

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Geçmiş olsun dostum.inşaAllah alabilirsiniz.Ben bu yüzden yönetici eklemiyordum.Panelde, sayfayi sil olduğundan dolayı:(

İnş,sağolasın. Bende anlam veremiyorum sadece yönetici olan birisi tek bir tık ile sayfanı komple silebilmesine.Sayfa kurucusu olsa bi şekilde anlam verilebilir ama yöneticinin bu yetkisi çok fazla hele birde geri dönüşümü hiç bir şekilde yoksa

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Merhaba Erdem,

Unfortunately, Facebook only provides user support in your region in English or Turkish.

Please respond to this email with a translation of your question in one of our supported languages, and we'll respond as soon as possible.

For security reasons, we also need you to write to us from the login email address associated with your account before we can assist you with your inquiry. We apologize for any inconvenience.

Thanks for contacting Facebook,

Ne yazık ki, Facebook sizin bölgenizde kullanıcılara yalnızca İngilizce veya Türkçe destek vermektedir.

Lütfen bu e-postaya yanıt olarak, sorunuzun desteklediğimiz dillerden birine çevrilmiş halini gönderin ve size en kısa zamanda yanıt verelim.

Güvenlik nedeniyle, sorunuzla ilgili olarak size yardımcı olabilmemiz için önce hesabınızla ilişkili giriş e-posta adresinizden bize yazmanız gerekmektedir. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.

Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,

Sorunumu mail attım,böyle bir mail gelmiş.Zaten Türkçe yazmıştım ve hesabımla ilişkini olan mail adresinden yazıyorum sayfada yetkili olduğum ve kullandığım facenin mailinden.

Cevap olarak ne yazmalıyım sizce?

MolenBeek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende bnun gibi bir sorunla karşı karşıyayım.
sorun ben kurucusu olduğum bir sayfadan bir yönetici beni silmiş..
silinmesi mümkün değil facebookun kendi yardım bölümünde de yazıyor silinemez diye.
facebooka mesaj attım bakalım ne zaman dönecekler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.