- Reaction score
- 1
Silinsin Lütfen
yoo emin değilim. bu kadar foruma yazıyorum Mehmetin duymayacağını düşünecek kadar ahmağım..
Theme için istediğim fiyat 250 TL dir. yüksek degilmi?
Lee evet haklısınız.. 250 TL çok para.. Hatta şu an piyasada 300 TL ye özgün haber scriptleri var.. Ben fiyatı belirlerken "Sen olsan Alırmıydın?" sorusunu sordum kendime.. Ve evet dedim alırdım. Çünkü hazır script'e 3 sene önce 700 tl veren arkadaşlarım var.. Malasef bu sene tarayılardan doğan bazı hatalar ve iffareme virüsüne karşı yeni ortaya çıkan açıklarından dolayı yapımcı firmaya yeniden bir 300 TL güncelleme parası ödemek zorunda kaldılar.. Oysa ben sadece admine geçtim ve wordpress i son sürüme güncelledim. Yine admine geçerek eklentilerimi son sürüme güncelledim. Bu benim sadece 4 dakikamı aldı ama param cebimde kaldı.
Bu özgün script ve wordpress farkıdır. Şu an 300 TL ye özgün haber scriptlerini alanlar 2 sene sonra bir 300 daha verecekler.. Ama wordpress kullananlar artık bu themeyı beğenmeseler bile en azından para ödemek zorunda kalmayacaklar, veritabanları aynı kalmak şartıyla binlerce bedava themeden birini seçecebilecekler..
Özür-Edit: Bu arada internet explore 6 ve 7 ile test etme olayını yeniden hatırlatmayı bir borç bilirim!