İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Sınav heyecanı ve direksiyon eğitimi

ikrarhaber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ehliyet almak isteyen bir kursiyer ve sürücü kurslarında verilen teorik bilgi ve eğitim donanımı büyük önem arz eder.Bir kursiyerin ehliyet alabilmesi için,öncelikle sürücü kurslarında verilen teorik derslere mutlak suretle katılması ve eğitimi alması gerekir.
Teorik bilgi ve donanıma sahip olmayan bir kursiyer ,sınavı geçmiş olsa dahi ileriye dönük sosyal yaşamda ,her an bunun eksikliğini hissedeceğini söyleyebiliriz. Gerçek anlamda bir kurstan alınmış olan teori derslerinden,Trafik,İlkyardım ve motor tekniği dersleri,sınavda olduğu kadar, sosyal yaşamda’da büyük önem arzeder.
Aynı şeyi direksiyon eğitimi ve sınavı içinde söyleyebiliriz.Direksiyon eğitimi farklı bir şey,anlık bir durumdur.Trafik akışında karşınızdakinin neyi ne zaman yapacağını kestiremezsiniz. Profösyonel bir eğitim alarak trafiğe çıkmak,birinci derecede önem arz eder.İnsan yaşamı için eğitimin rolü büyüktür.
Önce eğitim,sonra trafiğe çıkılması gerekir.
Surücü kurslarında verilmekte olan direksiyon eğitimi,malumunuz,konuyu yakından bilen biri olarak o konuya girmek istemiyorum.Kurslar’da olsun veya başka bir yerde olsun öncelikle direksiyon eğitimi verecek olan usta öğreticinin,yeterli bilgi ve donanıma sahip olması gerekir.Usta öğreticilerin öğrenci üzerinde bırakacağı izlenim ve rol büyük önem arz eder.
Usta öğretici aynı zamanda,iyi bir psikolok olmak zorunda’dır.Öğrencinin anlayacağı bir dil ve uslup kullanılması,başarıyı yakalamanın %25’ni temsil eder.Eğer kursiyer, iyi bir usta öğreticiden eğitim almamışsa yapılacak olan direksiyon sınavında veya sosyal yaşamda başarılı olamaz.Farz edelim o anki şartlara göre yapılan direksiyon sınavın’da geçmesine göz yumulmuş olsa dahi,iyi bir sürücü olamaz. Sınav komisyonun sınav’daki bu kararı sürücüye iyilik değil,en büyük kötülüğü etmiş olurlar.
İnsan hayatı o kadar ucuz olmasa gerek…
Bu şartlar içerisinde olan bir öğrenci,profösyonel bir eğitim almamakla,kendisine zarar verebileceği gibi karşısındakilere’de zarar vererek,bir insan hayatının sonlanmasını,düşünmek dahi istemiyorum.
Tüm varsayımlara ve olumsuzluklara düşmemek adına DİREM Direksiyon Eğitim Merkezi olumsuzlukları kaldırıp çöpe atmaktadır.

ikrarhaber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sınav heyecanı ve direksiyon eğitimi

evet forumaçma konusunda yeniyim

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 05:37 -->-> Daha önceki mesaj 05:36 --

evet forum açma konusunda yeniyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.