İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sinemalife.net ne kadar eder?

Elazığlı168

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar sinemalife.com bir firma tarafından alınıp online sinema dergisi yapılmış site ekolay.net ntvsnbc.com gibi büyük sitelerde haber olmuş bir site oldu neyse konu dağılmasın bende biraz atik davrandım bugün sinemalife.net i aldım bir sinema sitem olduğu için şu an domain kullanmam mümkün değil, sizce ne kadar eder?

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oncelikle domaının jenerik olmadıgını soylemek isterim jenerik domain herhangi bir ek almayan anlam teşkil eden ve tek kelimeden oluşandır.Son zamanlarda güzel denilebilecek her domain için jenerik kavramı kullanılıyor iyinet.com güzel bir domaindir ama jenerik değildir,jenerik olana iyi.net'tir.Bilmeyen ya da kafasında soru işareti olan arkadaşlarımız varsa yararlı olabilir bu yazdıklarım :)
Domain için güzel diyebiliriz bana göre güzeliğini bozan şey nedir diye soracak olursanız yarı ingilizce yarı türkçe olması cinemalife cinelife vb olsaydı gercekten guzel domain derdim fakat bu domaini güzelliği dışında değerli kılan farklı bi özelliği belirtmişsiniz şu haliyle xx ytl eder diye düşünüyorum domaini belirli bir kelimede yukarı taşıyabilirseniz organik bir hit sağlayabilirseniz xxx ytl'de olabilir.
Nacizane yorumumdur değer biçme konusunda uzman olduğumu söyleyemem :)
Hayırlı olsun iyi çalışmalar ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.