İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sinemaport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

DomainAbi

Misafir
Domain : sinemaport nokta Net
Firma: ihs
Bitiş Tarihi : 15.05.2011

Başlangıç : 1 Lira

Bitiş : Son tekliften 24 saat sonra
ödeme : Garanti , finansbank , yapıkredi , bilyoner misli oley vs
PAYPAL YOK !

Multi topiktir.
Alıcının istemesi üzerine komsiyon karşılanmak suretiyle her ortamda ilan açılabilir.
1 hafta içinde Teklif gelmezse ihale iptaldir.
Önce ödeme alınır sonra domain gönderilir.
İhale sonrasında 24 saat içinde ödeme yapılmazsa ya da teklif verip ihalenin bitimine 3 saatten az kalmışken teklif iptali olursa - trade kullanma hakkım saklıdır.
İhaleyi kazanın ödememesi sonucu domaini 2. en yüksek teklifi verene verme ya da yeniden ihaleyi başlatma hakkım saklıdır.
ilanların bulunduğu sitelerden birinde 2 saatten uzun kesinti olursa haleyi uzatma hakkım saklıdır.

hemen al ile her türlü ortamda satma haklım saklıdır ( msn - elden - vb..)

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ortada ne multi topic link'i var ne de Hemen al fiyatı. Bu ikisi olmadığı için yazdığın uyarılar fazlasıyla saçma olmuş..

Mesela Ben 10 TL verdim diyelim fiyat sana düşük geldi Hemen Al ile satıldı mı diyeceksin bana vermemek için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5