İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sinir bozucu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar yeni site tanıtımlarındaki açtığım enbabaforum adlı konu neden silindi o kadar samimi olarak hevesle sitemi tanıttım haber bile verilmeden sebesizce konu siliniyor nedeni nedir bunun öğrenmek istiyorum

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
yöneticiler herhangi bir işlem yaparken konu sahibine bildirmek zorunda gibi bir kuralımız veya uygulamamız yok.

http://www.enbabaforum.org/turk-filmleri-vf27.html

gibi.. aşağıdaki alıntı da http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/20979-illegal-siteler-yasaklanmistir.html burdan.

Genel bir portala sahipseniz ve içerisinde illegal bir bölümü varsa konunuz kilitlenecektir

sinir bozucu olan illegal içerikli site tanıtımının yasak olduğunu bilmemek değil, bunun üzerine kabadayı tarzında yönetimden hesap sorma tavrıdır.

açtığınız konu ceza almanızı gerektiriyordu. ceza vermediğim için herkesten özür dilerim.

dlxattack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Özür dilemesi gereken bu konuda aslında siz değilsiniz benim, benim sitem illegal bir site değil ilegal içerik barındırmıyor size öle geldiyse ne diyim artık konu başlığında ise bir tavır sinir konusu yok ortada, sadece benim sinirlerimin bozulduğunu ifade ettim bunu yanlış anladıysanız pardon. Ama bunun bilin forum sitem ilegal deği temiz genel içerikli bir forum sitesi iyi çalışmalar dilerim =)

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşım illegal ne demek onu bir öğren istersen film indirtiyorsun yahu legal mi yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.