Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yeni site tanıtımlarındaki açtığım enbabaforum adlı konu neden silindi o kadar samimi olarak hevesle sitemi tanıttım haber bile verilmeden sebesizce konu siliniyor nedeni nedir bunun öğrenmek istiyorum
Özür dilemesi gereken bu konuda aslında siz değilsiniz benim, benim sitem illegal bir site değil ilegal içerik barındırmıyor size öle geldiyse ne diyim artık konu başlığında ise bir tavır sinir konusu yok ortada, sadece benim sinirlerimin bozulduğunu ifade ettim bunu yanlış anladıysanız pardon. Ama bunun bilin forum sitem ilegal deği temiz genel içerikli bir forum sitesi iyi çalışmalar dilerim =)
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.