İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sinirlenmemek

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Sinirlenmemek için ne yaparsınız veya sinirlenince kendinizi nasıl kontrol etmeye çalışıyorsunuz ? şu tekniği banada öğretirmisiniz ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
sinirlenince beyin zekası bi seviye azalır yani biraz salaklaşırsın bunu hatırla yeter:D

Sinirli durumunda deki ben bu değilim ilerde pişman olucağım bi salaklık ypamıyım sakinleşince dövüceksem ozaman döverim de:p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sinirlenince, sinirlendiğin şeye arkanı dön ve 100e kadar say içinden

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Duvara yumruk at tekniğini bilmediğinden elin ağrır sonra ah uh edersin unutur gidersin (18 yaşından küçüklerin denemesi sakıncılı olabilir :p)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ben sinirlendiğim an titremeye başlıyorum...titremeye başlayıncada genelde başıma bela açılıyor :(
bunun önüne geçemedim hiç, tutamıyorum kendimi :s

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
genelde duvara veya saga sola vurmak iyi gelir ama sinirlenince bazen tanınmaz hallerde oluyoruz..en iyisi uzaklaşıp gitmek yada arkanı dönmek..

X

Xman

Misafir
Sinirli iken yapacağım şeylerin normalken düşündüğümde çok olumsuz şeyler olacağını düşünmek beni öfke ile hareket etmekden alı koyar.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
sinirim hafifse, goran bregovic veya uyan ey gözlerimi veya madmen dizisinin müziği olan babylon u dinlerim.
sinirim fazlaysa derecesine göre duvara yumruk, duvara veya başka bir sert objeye kafa atmak, doruk noktamda bir şeyleri kırarım.

bunları yapınca melek gibi oluyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.