İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sınırsız Trafik Windows VPS Arıyorum.

K@TiP

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sınırsız Trafikli en az 2 Gbit hat 1 gb ram 250 gb hdd windows plesk 8 veya 9 lu vps arıyorum.

Aylık ödeyeceğim rakam : 35 TL

www.turkiyespot.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ,250 gb hdd vps i ağırlaştırabilir, 1gb ram 100gb hdd sınırsız trafik aylık 50tl ,plesk kurulabilir, 1 gibitlik paylaşımlı hat

garipserseri

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
100 mb bağlantılı sınırsız trafik isterseniz yardımcı olabilirim

Firma ve iletişim bilgileri

arrow.png
Firma Ünvanı : Muzaffer Bilisim İnternet Hizmetleri
world.png
Web : MuzafferBilisim.com - Radyo Hosting, Web Hosting, Video Hosting
destek.png
Msn / Mail : [email protected]
ceptel.png
GSM : 0531 653 49 28

Canlı Destek kısmına tıklayarak mesaj bırakabilir veya online bilgi alabilirsiniz.

turgut53

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;
sizlere yardımcı olabilmemiz için www.dahinet.com müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz. Saygılarımla iyi çalışmalar..

www.turkiyespot.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sağolun Enes bey Allah Razı olsun,
her zaman elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz, teknolojik alt yapı olarak yüksek masraflara giriyoruz ve gerekli tüm destekte bilgimiz dahilinde veriyoruz. Normalde vds veya vps lerde yönetim müşteriye ait oluyor ama kendileri bilmedikleri için kontrol panelini bize kurduranlar yada bazı sorularda bize soranlar olabiliyor.
Saygılar Selamlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.