İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şirket çok para yok

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2005
Mesajlar
1,607
Reaction score
1
Konum
Neverland
Selam arkadaşlar, eskiler (canlarım) iyi kötü ne günlerimiz oldu burada. Hatırlayanlara sevgiler.

Konuya geçeyim :)

Adsense döneminde tek bir hile hurda yapmadan, kaliteli sitelerimle (çoğu sağlık ve bilgi siteleri) güzel paralar kazandım. (Özgün ve güncel içerik püf noktasıydı bunu biliyordum ve buna göre çalıştım) Hesabı hala aktif olanlara (ki benim hesabım, ortağımla anlaşmazlık yüzünden elimden gitti) dürüst çalışmalarını öneririm. Yeni hesap açmak gerçekten imkansız. Yeni blog açtım 5-10 sayfa ekledim, başvurdum olmadı. Eski ve yıllardır kullandığım onaylı, temiz sitelerimle başvurdum yine onaylanmadı. Ümidim tükendi artık denemiyorum bile. Demek ki Adsense'den kazanacağım para o kadarmış diyorum, ne diyeyim.

Alternatifler aradım ben de Türk ve yabancı sponsorlara baktım ama gerçekten o zaman kazandığımız paraların yanından bile geçmiyor hiç biri. 0.0küsür centlerle sitelerin resmen kalitesi düşüyor. Bir spronsor çıkıyor, bakıyorsun çok iddialılar. Hah diyorsun bu mu acaba kurtuluşum? Üç gün sonra ya serverı çöküyor ya ödeme şeklini değiştiriyor, ya fiyatları düşürüyor ya da başka bir sorun oluyor. Herkes dürüst çalışsa ben inanıyorum ki sponsorlar da zor durumda kalmaz aslında ama sanırım kimse kendi payına düşeni doğru düzgün yapmıyor. Ha ben dürüst çalıştım ne oldu? İyi oldu da işte, hesap gitmeseydi daha iyi olacaktı :)

Şu anda gelirotakları kullanıyorum, henüz ödeme almadım. Maxgelir de kullanıyorum oradan da ödeme almadım. İşin içinde olanlar bilir, sitelerle cidden uğraşmak gerekir, hitin devamlılığı için ama bende vallahi o heves de kalmadı. Reklam alanlarıma arada sırada aldığım özel reklamlar dışında bir akış yok. Gerek buradan gerek mesajla tavsiyelerinizi istiyorum. Çok emek az para beni Adsense'siz bu süre içinde çok sıktı, çok yordu. En azından verdiğim emeğin karşılığını almak önemli diye düşünüyorum.
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
248
Hoşgeldin pembekedi. Öncelikle şunu söyleyeyim PPC alanında hala da Adsense üzerine bir reklamveren yok. Evet artık zor onaylıyor ama imkansız değil. Başvuruların sonuçsuz kaldıysa bence pes etme bu konuda yardımcı olacak ve öneride bulunacak kişilere bak öncelikle derim. Adsense onaylatmanın hala kolay yolları var, bu konuda tecrübeli kişilere ulaşarak araştırma yaparak yeni bir hesap edinmen çok zor olmayacaktır. Ben hala eski hesabımı kullandığım için son yöntemler konusunda çok bilgili değilim açıkcası ama çevremde yeni hesap alan çok sayıda insan görüyorum duyuyorum.

CPA ve Affiliate alanında ise maxgelir için herhangi birşey söylemem mümkün deği ama gelirortaklarını çok iyi bilirim, güvenilir bir şirket. En azından ben bugüne kadar ödemelerimi aldım ve almaya devam ediyorum. Niche siteler kullanıyorum. Müşteri temsilcileri çok ilgili ve gelir artırma konusunda bilgiler veriyorlar. Ama tabii yabancı affiliate şirketleri ile kıyaslanmaz bile. Clickbank aktif olmayan kullanıcıyım ama affiliate konusunda şu anda önerilen şirketlerin başında geliyor.
 

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2005
Mesajlar
1,607
Reaction score
1
Konum
Neverland
Teşekkürler Elif, biraz sayfaları dolandım ne olmuş ne bitmiş ne var ne yok diye, iyi bir yönetici olduğun açık :)

Clickbank denemedim. MaxGelir de insanı çok yoruyor ve kodları o kadar fena ki, siteyi resmen yavaşlatıyor. Sayfanın yarısı onların koduyla doluyor. Ben bu süreç içinde sitelerime zarar gelmesini istemiyorum elbette. O kadar yıl uğraşmışım kalitelerini korumak için çünkü.

Adsense açabilen ve yeni sistemde nasıl açıldığını bilen birileri varsa çok rica ediyorum bana yardım etsin.
Genel olarak içerik ve fikirlerimden de bahsettim, uygun olduğunu düşündüğünüz sponsor varsa ayrıca paylaşın lütfen.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst