50.000 ytl sermayeli sirketin kasasında 50.000 ytl var demek değildir webyazilim, kağıt üstünde öyle
valla 750 ytl'yi bastır açarsın öyle bir sirket problem değil, asağı yukarı öyle bir sey. açması kolay, fakat kapatması çok zordur limited sirketi. tasfiye süreci için de masrafa girmek zorunda kalırsınız vs.onun bellı bır yuzdesını tıucaret odasına yatırıyorsun sanırım
Şahıs firmalarında ne gibi masraflar var?
ltd açacaksanız eğer en az 2 ortak olmak zorunda. eğer 1 kisinin bağkuru varsa, diğerinin yoksa, diğerinin bağkuru otomatikman baslar. zaten bağkur'u yük olarak değil bir yatırım görün bence.Arkadaşlar bişey merak ediyorum, Şirket Açmak için Bağkur zorunlu diyorsunuz şimdi bizim o şirketimiz var ordan bağkur ödüyoruz buna göre b şirketinide açabilir ve bağkurla bir işimiz olmaz değil mi :S
bu arada ben de zamanında bu isi arastırmıstım. eğer domain ve hostingi kredi kartı ile öderseniz masraf gösterirsiniz. (firma türkiye'de olmasa bile). muhasebecim beni yamultuyorsa bilemem tabi
ltd açacaksanız eğer en az 2 ortak olmak zorunda. eğer 1 kisinin bağkuru varsa, diğerinin yoksa, diğerinin bağkuru otomatikman baslar. zaten bağkur'u yük olarak değil bir yatırım görün bence.
Yaklaşık 400 ile 500 Arası Hatta dahada ucuza düşürebilirsin sermayiye az göstererek.
Arkadaşlar bişey merak ediyorum, Şirket Açmak için Bağkur zorunlu diyorsunuz şimdi bizim o şirketimiz var ordan bağkur ödüyoruz buna göre b şirketinide açabilir ve bağkurla bir işimiz olmaz değil mi :S