İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Acmaktan Sogudum.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
pigeon, 1 ayda siteleri 25.000 tekile (arama motoru kaynaklı) getirip satıyorum. benim isim bu. sitelere de hiç bir sey olmuyor. ilk ay 1 yere ekleyecekmissin de, sonraki ay 3-4 yere, ondan sonra ... olmaz bu isler böyle.

getirsene bana da.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon, bir önceki mesajımda da söyledim, yüzlerce link alsan da bir sey olmaz. her türlü denemeyi yaptım google'la; dediğim gibi benim isim bu. yanlıs biliyor olamam, zira 0 km domain kaydedip, ziyaretçi kazandırıp satıyorum.

getirsene bana da.
ver 10.000 euro getireyim sorun değil.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hangi kelimeden alıyorsun o hiti? sohbet - oyun kelimesinde ilk 5 e mi sokuyorsun siteyi 1 ayda da 20k hit geliyor. oyun kelimesinden 20 k hiti yolla googledan bana 1 ayda hemen vereyim o parayı.

makul konuşalım diyorum sen 10.000 eurodan bahsediyorsun hala.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kelimeye takılmıyorum. sitenin sayfalarını indexletiyorum. hit aldığım belirli bir kelime yok. makul konusalım derken yazmıssın, ben senin cümlene cevap yazdım :) ama istersen oyun sitesi hazırlayıp satabilirim 1 ay sonra tabi :D

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aylardır bende google yi inceliyorum ve backlink in sandığınız kadar onemli olmadığını gördüm. siteme sadece kendi sitelerimden ( google de indexli olması yeterli ) 1 backlink veriyorum ve max. 1 ay sonra tekil hitim 20,000 üzeri ve sadece arama motoru kaynaklı.

backlinkleri çoğaltmak sadece sendbox nedenidir başka bir işlevi yok.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
kelimeye takılmıyorum. sitenin sayfalarını indexletiyorum. hit aldığım belirli bir kelime yok. makul konusalım derken yazmıssın, ben senin cümlene cevap yazdım ama istersen oyun sitesi hazırlayıp satabilirim 1 ay sonra tabi :D

sayfaları indexletme..
tiyoyu aldım sana gerek kalmadı artık :)

aylardır bende google yi inceliyorum ve backlink in sandığınız kadar onemli olmadığını gördüm. siteme sadece kendi sitelerimden ( google de indexli olması yeterli ) 1 backlink veriyorum ve max. 1 ay sonra tekil hitim 20,000 üzeri ve sadece arama motoru kaynaklı.

backlinkleri çoğaltmak sadece sendbox nedenidir başka bir işlevi yok.

ben bu işi öğrenememişim demekki. en önemli şeybacklink diye öğrettiler bir de bize.

bu arada maaşallah herkes hemen 20k hitleri buluyor. hit bolluğu var bugün. oyunda 1-2-3 vs. bu başlıktan demekki. yeni domainleri inceleyin sahiplerini bulursunuz :)

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sayfaları indexletme..
tiyoyu aldım sana gerek kalmadı artık :)

ben bu işi öğrenememişim demekki. en önemli şeybacklink diye öğrettiler bir de bize.

bu arada maaşallah herkes hemen 20k hitleri buluyor. hit bolluğu var bugün. oyunda 1-2-3 vs. bu başlıktan demekki. yeni domainleri inceleyin sahiplerini bulursunuz :)
oyun kelimesi için bugüne kadar hiç kasmadım. daha doğrusu sabit bir kelime üzerine yoğunlaşarak 20k hiti yakalayamazsın.

suvarimx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
20k tekilli bir site günlük ortalama 100 dolercik verir, her ay iki tane açsan on ayda aylık gelirin 6000 dolercik. iyi para valla. şunun zekatını verinde gazoz alalım:D Bol kazançlar.

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
20k tekilli bir site günlük ortalama 100 dolercik verir, her ay iki tane açsan on ayda aylık gelirin 6000 dolercik. iyi para valla. şunun zekatını verinde gazoz alalım:D Bol kazançlar.
20k tekilli siteden günlük 100$ kazana bilen kaç kişi var ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
sizin o 20000 hitiniz yerine ben 500 hitle aynı parayı alırım:D bi şu kuru hitten nasıl kazandığınızı anlamadım gitti:p

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ploop

belirli kelimeler olmadan bir ayda 25,000 tekil diyorsun spam , mp3 gibi hızlı yaşayıp genç ölen siteler dışında 1 ayda bu hite gelecek site olamaz diye düşünüyorum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
absürt değil, bırakalı çok oldu. spam da değil. istediğiniz kategoride iddiasına girebilirim farketmez. tabi ki günde 100 kere aranan bir konu için günde 20.000 tekil hayaldir. oyun demis pigeon mesela, ben ona bağlı olarak söyledim. ilk önce 500 göndermez google yazmıs, ona karsılık olarak yazdım bunu. ha ayrıca t3chn0, dediğim gibi benim sitelerim hızlı yasar ama ölmez. ne sitesi olursa olsun :D sverdflow, sen de bilip bilmeden konu hakkında yorum yapmazsan sevinirim. sanki dsgnr ve benim ne kastettiğimi anlamıssın da, pigeon'a akıl veriyorsun. o kadar aklın varsa kendine sakla :p

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizin title metalarını içeriklerinize göre kelime farklılıgı yapın ve titleniz ilk sitenizi açtıgınızda sabit dursun google kople sitenizi o şekilde okusun. Google indexledikden sonra link capraz sekilde aşırı degil 2 3 yerden alın ve sitenizi güncel tutun 1 haftada spam felan degil gerçel içerikde 2000 bin hitle başladı. Sonra biraz daha titlemin kelimesini degiştim 5 bine geldi 25 bin ise az daha kelime oyunu etmeniz gerekli. Çok sade siteyle ve takviyesiz 1 ayda 25 bin hiti kimse kelime oyunları etmeden alamaz.Yada şu şekilde sürekli siteyle ugraşanlar hangi kelimeden hit geliyor biliriz. Site açınca o tutan kelime ve tutulan içeriklerle site açılır hiç oynama etmeden 3 4 yere sitenizi karşıksız ekledikden sonra 25 bin de 30 da alırsınız. Prnizde bu başlagınız şekilde artış ederse hitiniz 40 45 bine gider bilinçli biri takip etmeli beslemeli siteyi

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ya site içeriğim ne spam nede farklı şey içerik bazı konularda bilgi misal

A nedir ? demişim ve bu anın tanımını ve nerede kimler tarafından kulanıldıgı gibi bir makele gibi bir site actım.

siteme sitemap yaptım ve aradan 2 gün sonra yeni konular ekledim 3-4 tane ve hemen onlarda indexlexlensin diye sitemap dosyasına ekleyip güncelledim.

ve olan bundan sonra oldu 500 hiti gördümün ertesi gün 600-700 beklerken 80 gördüm bunu 66 sı sadece googledne geri kalan diger arama sayfalarından

öle gidip 100 lerce link eklemedim siteme sitemden başka siteye bile link vermedim
4-3-3 3 tane pr degerli sitemden link verdim sadece oda sırf google botu daha erken gelsin diye

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
absürt değil, bırakalı çok oldu. spam da değil. istediğiniz kategoride iddiasına girebilirim farketmez. tabi ki günde 100 kere aranan bir konu için günde 20.000 tekil hayaldir. oyun demis pigeon mesela, ben ona bağlı olarak söyledim. ilk önce 500 göndermez google yazmıs, ona karsılık olarak yazdım bunu. ha ayrıca t3chn0, dediğim gibi benim sitelerim hızlı yasar ama ölmez. ne sitesi olursa olsun :D sverdflow, sen de bilip bilmeden konu hakkında yorum yapmazsan sevinirim. sanki dsgnr ve benim ne kastettiğimi anlamıssın da, pigeon'a akıl veriyorsun. o kadar aklın varsa kendine sakla :p
sizin ne ile uğraştığınızı cümle alem biliyor, neyse uzamasın konu...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin ne ile uğraştığınızı cümle alem biliyor, neyse uzamasın konu...
evet zamanında sizinle aynı seylerle uğrasmısım. konu ile ilgili yorum yapacaksan yap, yapmayacaksan eğer bu konuya yazma. benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez. engellersiniz olur biter görmek istemezseniz de. sıkıldım artık senin türevinde insanlardan.
http://forum.iyinet.com/221612-post1.html

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vay anasını sn. seyirciler
Bayağı bir tartışma olmuş.

Sandbox olayına çok takılınıyor kanaatimce. Yanlış yerlerde aranıyor sorunlar genellikle.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet zamanında sizinle aynı seylerle uğrasmısım. konu ile ilgili yorum yapacaksan yap, yapmayacaksan eğer bu konuya yazma. benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez. engellersiniz olur biter görmek istemezseniz de. sıkıldım artık senin türevinde insanlardan.
http://forum.iyinet.com/221612-post1.html
http://forum.iyinet.com/460962-post36.html
burada adam gibi, incitmeden cevap verseydin büyümezdi mesele,
benim uygun-değilyla, mp3le, qumarla felan işim olmaz, anlamam zaten,
anlamadığım için de işin ustasına(sana) sorayım dedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.