pigeon, 1 ayda siteleri 25.000 tekile (arama motoru kaynaklı) getirip satıyorum. benim isim bu. sitelere de hiç bir sey olmuyor. ilk ay 1 yere ekleyecekmissin de, sonraki ay 3-4 yere, ondan sonra ... olmaz bu isler böyle.
getirsene bana da.
pigeon, 1 ayda siteleri 25.000 tekile (arama motoru kaynaklı) getirip satıyorum. benim isim bu. sitelere de hiç bir sey olmuyor. ilk ay 1 yere ekleyecekmissin de, sonraki ay 3-4 yere, ondan sonra ... olmaz bu isler böyle.
ver 10.000 euro getireyim sorun değil.getirsene bana da.
kelimeye takılmıyorum. sitenin sayfalarını indexletiyorum. hit aldığım belirli bir kelime yok. makul konusalım derken yazmıssın, ben senin cümlene cevap yazdım ama istersen oyun sitesi hazırlayıp satabilirim 1 ay sonra tabi
aylardır bende google yi inceliyorum ve backlink in sandığınız kadar onemli olmadığını gördüm. siteme sadece kendi sitelerimden ( google de indexli olması yeterli ) 1 backlink veriyorum ve max. 1 ay sonra tekil hitim 20,000 üzeri ve sadece arama motoru kaynaklı.
backlinkleri çoğaltmak sadece sendbox nedenidir başka bir işlevi yok.
oyun kelimesi için bugüne kadar hiç kasmadım. daha doğrusu sabit bir kelime üzerine yoğunlaşarak 20k hiti yakalayamazsın.sayfaları indexletme..
tiyoyu aldım sana gerek kalmadı artık
ben bu işi öğrenememişim demekki. en önemli şeybacklink diye öğrettiler bir de bize.
bu arada maaşallah herkes hemen 20k hitleri buluyor. hit bolluğu var bugün. oyunda 1-2-3 vs. bu başlıktan demekki. yeni domainleri inceleyin sahiplerini bulursunuz
20k tekilli siteden günlük 100$ kazana bilen kaç kişi var ?20k tekilli bir site günlük ortalama 100 dolercik verir, her ay iki tane açsan on ayda aylık gelirin 6000 dolercik. iyi para valla. şunun zekatını verinde gazoz alalım Bol kazançlar.
20k tekilli siteden günlük 100$ kazana bilen kaç kişi var ?
ploop
belirli kelimeler olmadan bir ayda 25,000 tekil diyorsun spam , mp3 gibi hızlı yaşayıp genç ölen siteler dışında 1 ayda bu hite gelecek site olamaz diye düşünüyorum.
sizin ne ile uğraştığınızı cümle alem biliyor, neyse uzamasın konu...absürt değil, bırakalı çok oldu. spam da değil. istediğiniz kategoride iddiasına girebilirim farketmez. tabi ki günde 100 kere aranan bir konu için günde 20.000 tekil hayaldir. oyun demis pigeon mesela, ben ona bağlı olarak söyledim. ilk önce 500 göndermez google yazmıs, ona karsılık olarak yazdım bunu. ha ayrıca t3chn0, dediğim gibi benim sitelerim hızlı yasar ama ölmez. ne sitesi olursa olsun sverdflow, sen de bilip bilmeden konu hakkında yorum yapmazsan sevinirim. sanki dsgnr ve benim ne kastettiğimi anlamıssın da, pigeon'a akıl veriyorsun. o kadar aklın varsa kendine sakla
evet zamanında sizinle aynı seylerle uğrasmısım. konu ile ilgili yorum yapacaksan yap, yapmayacaksan eğer bu konuya yazma. benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez. engellersiniz olur biter görmek istemezseniz de. sıkıldım artık senin türevinde insanlardan.sizin ne ile uğraştığınızı cümle alem biliyor, neyse uzamasın konu...
http://forum.iyinet.com/460962-post36.htmlevet zamanında sizinle aynı seylerle uğrasmısım. konu ile ilgili yorum yapacaksan yap, yapmayacaksan eğer bu konuya yazma. benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez. engellersiniz olur biter görmek istemezseniz de. sıkıldım artık senin türevinde insanlardan.
http://forum.iyinet.com/221612-post1.html