İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Acmaktan Sogudum.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
büyüyecek bir mesele yok. senin gereksiz çıkısların var. her türlü sahtekarlığı yapıp, gelip bana mesaj atıyorsunuz. sedo'da hile yapan da sensin, bilmemne yapan da sensin, sonra neymis eg-zotikte ustaymısım ben. vay süper laf ettin helal olsun. mp3 ve qumar da var bende zaten harikayım bir bilseniz. valla tanıyamıyorum kendimi neymisim böyle. bu arada "adam gibi" yazısını yeni gördüm, sözlerine dikkat et; çocuk yok karsında.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Permission,
konunu dağıttığım için özür dilerim, bu konuda son mesajım bu.
@ploop,
sana cevap vermiyorum, istersem konu uzar gider, ama tartışma hoş değil.

protos78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylardır bende google yi inceliyorum ve backlink in sandığınız kadar onemli olmadığını gördüm. siteme sadece kendi sitelerimden ( google de indexli olması yeterli ) 1 backlink veriyorum ve max. 1 ay sonra tekil hitim 20,000 üzeri ve sadece arama motoru kaynaklı.

backlinkleri çoğaltmak sadece sendbox nedenidir başka bir işlevi yok.

Site white hat ise backlink ise yarar. Sitenin PR'i artar.

Ama cok spesifik kelimelerde rekabet icinde iseniz, ve sayfaniz optimize ise, icerik sagdan soldan calinti degilse, sadece bi tane link isinizi gorur. Bloggerdan bi tane blog acin, linki koyun, tamam iste.

Hayatim boyunca pek turkce site yapmamistim. Gecen ay ilk defa yaptim. Cok emin degilim, ama google turkce icerikte spam i pek anlayamiyor gibi... Turkce icerigi cok cabuk indexliyor. Gecen hafta uyduruk bi domain aldim, zaman bulabilirsem, verecegim siddeti google'a...

Anlamadigim bir baska olayda yurdum insanini sacma sapan arama keywordleri kullanmasi... Bin yil dusunsem, aklima gelmeyecek sekilde keyword uretiyorlar.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
belki 1 ayda değilde 2 ayda 20k - 25k hit alınabilir. yeterki emek verin bu işe. o alınamaz diyenler hit işlerinden pek anlamayan kişiler olsa gerek. bir kelime üzerin çalışırsan hayatta o hitleri alamazsın. 1 kelimenin yeni bir siteye maximum getireceği hit 1000k tekildir. oda yeni gündemde olan bir kelime olması gerekir. hergün bir sitenin üstüne durarak hergün yeni sayfalar ekletip indexleterek 1 ayda 10-12 k hit sağlanabilir. 1,5- 2 ay süreçlede bu hit 20 k ve üzerine çıkabilir. ama dediğim gibi her zman yeni bir kelime üzerine çalışılması gerekir.. Bu iş için sağlam 2-3 link almak gerçek (güncel) pr değerini 3 ve üzerinde tutmak yeterlidir.

dynasty

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domainimi ilk aldım ve 2,5 ay sonra siteyi yayına soktum. yayına girdiği gibi pr değeri 3 oldu. Ayrıca google webmaster toolsa girerek GOOGLE BOTUNUN DAHA HIZLI İNDEXLEMESİ için FASTER diye bişe açıldı onu aktif ettim. Siteye yeni bir sayfa eklediğim zaman en fazla 1-2 güniçinde indexliyor konuyu. Sitedeki hersayfanın title, desription ve keywordslerini teker teker yazdım hepsi farklı.

ortalama günlük keywords girişi olarak günlük 225 farklı kelime ile siteye giriş yapılıyor.
sitenin googleda indexli sayfa sayısı 90.Ayrıca yayına gireli daha 20 gün oldu. bir çok ana kelime yazılınca kategorime bağlı olarak ilk sayfada çıkıyorum.siteyi sürekli tazeliyorum sayfalarını.

bu gidişatta olunca 1-2 ayda dediğiniz 20k hiti almak bence mantıklı..

ve şu anda hitler hafif dalgalı şekilde yükselerek çıkıyor.

Farkettiğim önemli bir noktayı belirtmek istiyorum özellikle;
Yeni domainleri google ilk en başta çıkarıyor işte orada siteyi sabitleyebilirseniz oh ne güzel.sabitleyemezseniz
site direk düşüşe geçiyor :(

Son olarak; Google bütün işlemleri kendi üzerinden yaptırmak istiyor şahsen herşeyi google üzerinden yapıyorum her
özellikte üyeliğim açık bişe var. aynı hesapla. adwordds,adsense,blogger,webmastertools, googlevideo, googleimage,ajanda, google desktop hepsini kullanıom yani..Bunun yarar getirdiğine inanıyorum adwords hesabına bağlı olarak istatislikleri oradan takip ediyorum.

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tüm yorumlari okudum. Yorun yazanlarin icinde bilipte konusan var bilmeyipte konusan. Öncelikle bir sitenin iyi bir hit alabilmesi icin orijinal sekilde kodlanmasi lazim.
Copy Paste olmayacak. Site devamli güncellenecek. Stop Wordsler icermiyecek.
Eger siz bunlari yaparsaniz zaten bu hitleri en kisa zamanda elde edersiniz.
Ama cogu kisi oradan buradan yüzlerce kisinin kopyaladi yazilari aliyor. Böyle olunca icerigin orijinalligi kalmiyor.
Tutturmussunuz bir pr gidiyorsunuz. Ya birakin su pr yi artik. Pr ile ugrasacaginiza sitenizi diger sitelerden farkli yapmaya calisin. Nasil pr yükseltirim diye düsünerek harcadiginiz zamani nasil orijinal icerik yaparim diye harcasaniz yüksek hit elde edersiniz.
Son bir not düseyim,
asil önemli olan sitenin indexletilmesidir. Eger iyi bir sekilde indexletirseniz iyi hit elde edersiniz.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şöyle yapmak gerek;
Sitenizi önce açın. İçeriğini sıkı tutmayın. Birkaç sayfadan ibaret olsun. Google bunu indexledikten sonra yavaş yavaş içerik eklemeye başlayın. Hitinizin aniden tavan yapmaması, google'da dikkat çekmemesi lazım. Gerçi bu her site için geçerli değil ama "sandbox sorunu" olan kişilerin yapıp yapabileceği en doğru şey budur.

SavaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
eee google bu ne yapacağı belli değil.

Yeni siteleri ilk önce yükseltir, eğer yeterli ilgiyi göremezse düşürür. Ben 2 hafta içerisinde yeni bir domainle 3-4k+ hit çekiyordum.Fakat sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim :)

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Her türlü link değişimini denemiş biri olarak yazıyorum. Hatta sırf bunu denemek için 2 domainimide feda ettim :)
Sandboxa girmemek için mutlaka alt sayfalarla link değişimine başlayın.Arada indexe link aldığınızda titleniz domain adı olsun. Kesinlikle içeriksiz ve kategorinize uymayan sitelerden indexe ve hedef kelimenize link almayın. www.pro-gramxyz.com a program titlesiyle açıldıktan sonra hemen değişime girerseniz 1-2 hafta içinde önce yükselir sonra sandboxa girersiniz. Fakat alt sayfalardan gözünüze kestirdiğiniz değerli içerikli sayfalara, o sayfanın başlığını title olarak alarak; aralıklı bir biçimde abartmadan değişim yaparsanız sitenizin uzun soluklu bir internet hayatı olur. İlk ayı atlattıktan sonra hedef kelimenize sitenizin durumuna göre haftada/15 günde, 3-5 kaliteli link gönderirseniz emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.