domainimi ilk aldım ve 2,5 ay sonra siteyi yayına soktum. yayına girdiği gibi pr değeri 3 oldu. Ayrıca google webmaster toolsa girerek GOOGLE BOTUNUN DAHA HIZLI İNDEXLEMESİ için FASTER diye bişe açıldı onu aktif ettim. Siteye yeni bir sayfa eklediğim zaman en fazla 1-2 güniçinde indexliyor konuyu. Sitedeki hersayfanın title, desription ve keywordslerini teker teker yazdım hepsi farklı.
ortalama günlük keywords girişi olarak günlük 225 farklı kelime ile siteye giriş yapılıyor.
sitenin googleda indexli sayfa sayısı 90.Ayrıca yayına gireli daha 20 gün oldu. bir çok ana kelime yazılınca kategorime bağlı olarak ilk sayfada çıkıyorum.siteyi sürekli tazeliyorum sayfalarını.
bu gidişatta olunca 1-2 ayda dediğiniz 20k hiti almak bence mantıklı..
ve şu anda hitler hafif dalgalı şekilde yükselerek çıkıyor.
Farkettiğim önemli bir noktayı belirtmek istiyorum özellikle;
Yeni domainleri google ilk en başta çıkarıyor işte orada siteyi sabitleyebilirseniz oh ne güzel.sabitleyemezseniz
site direk düşüşe geçiyor
Son olarak; Google bütün işlemleri kendi üzerinden yaptırmak istiyor şahsen herşeyi google üzerinden yapıyorum her
özellikte üyeliğim açık bişe var. aynı hesapla. adwordds,adsense,blogger,webmastertools, googlevideo, googleimage,ajanda, google desktop hepsini kullanıom yani..Bunun yarar getirdiğine inanıyorum adwords hesabına bağlı olarak istatislikleri oradan takip ediyorum.