İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site adresinin sabit kalması

unarchos

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
Merhaba

Varolan bir websitemde aşağıda yazmış olduğum şekilde bir güncelleme yapmak istiyorum ancak bunun nasıl yapılabileceğini veya böyle birşeyin mümkün olup olmadığını merak ediyorum.

Diyelim ki, www.siteadi.com adresini web browserda adres satırına yazdım ve ilgili siteye girdim. Siteye girdikten sonra örneğin "hakkımızda" linkine tıkladım. Browserda adres satırında "www.siteadi.com/blabla.php, html" gibi ulaşmaya çalıştığım alt sayfayı da görüyorum.

Ama istediğim şey www.siteadi.com adresine girdiğimde alt sayfalara da girsem bu adres satırının hep sabit kalmasını istiyorum. Yani alt klasör veya ilgili linklerin uzantılarının adres satırında görünmemesini istiyorum. "hakkımızda" sayfasına da girsem "iletişim" sayfasına da girsem, adres satırında hep www.siteadi.com yazsın istiyorum. Böyle birşey yapmak mümkün müdür? Ve eğer mümkünse nasıl yapılabileceğini de danışmak isterim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
 

RooTsGhosT

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
25 Kasım 2010
Mesajlar
98
Reaction score
0
Konum
İstedigi Yerden
Kendi ana sayfası index2.html olarak ayarlarsın index.html içinede
PHP:
<iframe src="index2.html" width="100%" height="100%" frameborder="0"></iframe>

bu yöntemle açılan sayfada hangi linke tıklarsan tıkla sayfa ismi hep aynı kalır...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst