İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site Alınacak

Macos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar yokmu satmayi dusundugunuz siteleriniz pm olarak atarsaniz.. sevinirim. saglam sitelere saglam paralar verirlir..

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
domainturk' Alıntı:
Bu kisi ile alis veris yapmanizi tavsiye etmem...cunki kendisi sozune sadik olmayanlardan.durust ve guvenilir bir kisi diiL.
Uyarın için teşekkür ederim o kişi ev arkadaşım bir kişi ile yemeğini içiceğini paylaşınca anlarsın ne olduğunu bana göre güvenilir ve verdiği sözleri tutan birisi. iyi çalışmalar..

D

domainturk

Misafir
GLadiatoR' Alıntı:
Uyarın için teşekkür ederim o kişi ev arkadaşım bir kişi ile yemeğini içiceğini paylaşınca anlarsın ne olduğunu bana göre güvenilir ve verdiği sözleri tutan birisi. iyi çalışmalar..

Burada ne ev nede yemek paylasimi yapiliyor,burada ticaret yapiliyor...

Macos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DSNGR Kisiye muamele yapar anlatabildim mi

ve konuyu burda kapatalim Admin konuyu kapatirsan sevinirim cunku bu forma yakismiyor boyle seyler

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domainturk' Alıntı:
Burada ne ev nede yemek paylasimi yapiliyor,burada ticaret yapiliyor...

Konuyla alakam yok. Ama domainturk arkadaşın (Türkçe karakter kullan[a]masa da) "ne... ne..." şeklindeki cümlesini olumlu sonlandırarak "ne ev ne yemek paylaşımı" diye bitirmesi hoşuma gitti (yani ne ev ne de yemek paylaşılmıyor dememesi). Bir de "nede" yerine "ne de" yazsaydı tadından yenmezdi. Ama böyle de iyi sayılır. :)

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sorunus işlem için sorunsuz bağlantı lazım :)
benim için ticarette yemek yediğim kişi ile tanımadığım kişi arasında fark yoktur.

hakkımda x adlı forum üyesinin yazdığı yazılara gelince. maliyet ve satış farklıdır. maliyete satış çok farklıdır.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dsgnr ile kimin ne derdi varmış anlamadım, şahsen tanımam ama kral adamdır ;)
ha bana da yamuk yapmadı mı? yaptı tabii, hala adsenseplacement.com a başlayacaz :D (ben xoops moops bi şeyler yapıyorum, çıkaadım işin içinden, bi ara msn i açııımda şuna bi göz at sana zahmet :)

mener,
(yani ne ev ne de yemek paylaşılmıyor dememesi) demişsin de doğrusu "ne ev ne de yemek paylaşılıyor" olacak (her ikisi de paylaşılmıyor anlamında, her ne kadar spikerler bile senin dediğin şekilde kullanıyor olsalarda Türkçe yle aram iyidir bilirim ; )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.