Hitlist veya Toplist Seo uyumlu ve php olmasi önemle rica olunur..
scriptte olabilir..
msn adresim
[email protected]
scriptte olabilir..
msn adresim
[email protected]
www.maximp3list.com un scripti 60 ytl arkadaşıım. marez değil bi arkadaşıma yazdırmıştım php script admin paneli falan mecut gayet güzel tasarımı düşünürsen [email protected] msninden ulaşabilirsin.
GLadiatoR' Alıntı:www.hitlistim.com u arkadaşım satıyordu SEO uyumlu hitide mevcut kendisine [email protected] msn den ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar..
Uyarın için teşekkür ederim o kişi ev arkadaşım bir kişi ile yemeğini içiceğini paylaşınca anlarsın ne olduğunu bana göre güvenilir ve verdiği sözleri tutan birisi. iyi çalışmalar..domainturk' Alıntı:Bu kisi ile alis veris yapmanizi tavsiye etmem...cunki kendisi sozune sadik olmayanlardan.durust ve guvenilir bir kisi diiL.
Bu kisi ile alis veris yapmanizi tavsiye etmem...cunki kendisi sozune sadik olmayanlardan.durust ve guvenilir bir kisi diiL.
GLadiatoR' Alıntı:Uyarın için teşekkür ederim o kişi ev arkadaşım bir kişi ile yemeğini içiceğini paylaşınca anlarsın ne olduğunu bana göre güvenilir ve verdiği sözleri tutan birisi. iyi çalışmalar..
Way be ciddi olamazsındomainturk' Alıntı:Burada ne ev nede yemek paylasimi yapiliyor,burada ticaret yapiliyor...
domainturk' Alıntı:Burada ne ev nede yemek paylasimi yapiliyor,burada ticaret yapiliyor...