Almayi planladigim sitelerin ozellikleri:
* MP3 ve marez olmamali.
* Sitenin icerigi bir konuya odaklanmis olmali. Portal tarzi olmamali.
* Scripti calinti olmamali. Lisans sorunu yasamak istemiyorum.
Tercih ettigim siteler:
1. Hitin buyuk kismi googledan gelmeli.
2. absürt ve video sitelerini daha cok severim. Oyun siteleride iyidir.
3. Sitenize yonlendirilen linklerinin yasi ne kadar fazla ise o kadar iyi. Bir baska sekilde soylersem, eski domainler tercih sebebidir.
Siteniz yukaridaki 3 maddeye uymak zorunda degil. Ama onceligim bu 3 maddeye uyan siteler.
Lutfen asagidaki formata uyarak, bana ozel mesaj gonderin. Bu siteye kac para verirsin seklinde lutfen mesaj gondermeyin. Siteniz icin istediginiz parayi mutlaka belirtin. Zamanim cok kisitli. Eger istediginiz parayi belirtmezseniz, size malesef yanit veremem.
Site Adresi :
Hiti (extreme,awstats):
Sitenin aylik kazanci :
Sitenin kazancinin kaynagi (Adsense, link satisi vs...) :
Site icin herhangi bir haftada harcadiginiz zaman:
Istediginiz Ucret :
Eger forum satmak istiyorsaniz, lutfen bandwidth ve cpu ihtiyaclarini aciklayin...
* MP3 ve marez olmamali.
* Sitenin icerigi bir konuya odaklanmis olmali. Portal tarzi olmamali.
* Scripti calinti olmamali. Lisans sorunu yasamak istemiyorum.
Tercih ettigim siteler:
1. Hitin buyuk kismi googledan gelmeli.
2. absürt ve video sitelerini daha cok severim. Oyun siteleride iyidir.
3. Sitenize yonlendirilen linklerinin yasi ne kadar fazla ise o kadar iyi. Bir baska sekilde soylersem, eski domainler tercih sebebidir.
Siteniz yukaridaki 3 maddeye uymak zorunda degil. Ama onceligim bu 3 maddeye uyan siteler.
Lutfen asagidaki formata uyarak, bana ozel mesaj gonderin. Bu siteye kac para verirsin seklinde lutfen mesaj gondermeyin. Siteniz icin istediginiz parayi mutlaka belirtin. Zamanim cok kisitli. Eger istediginiz parayi belirtmezseniz, size malesef yanit veremem.
Site Adresi :
Hiti (extreme,awstats):
Sitenin aylik kazanci :
Sitenin kazancinin kaynagi (Adsense, link satisi vs...) :
Site icin herhangi bir haftada harcadiginiz zaman:
Istediginiz Ucret :
Eger forum satmak istiyorsaniz, lutfen bandwidth ve cpu ihtiyaclarini aciklayin...