İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site alırken dikkat edin. Herkes bilinçlensin!

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Site alım-satım oldukça revaçta olan bir konu. Açıkçası bu konuları gördükçe, bazı arkadaşların uyanıklığına çok kızıyorum. Pr4 bir site satışında ( pr değeri daha yüksekte olabiliyor ) adam yazmış, aylık link satışından şu kadar, tanıtım yazısı satışından şu kadar kazanıyorum diye. Alıcı olan kişi bakıyor, ' ulan iyi para kazanıyor ha' diye atlıyor. Siteyi alınca bir bakıyorki, google hemen uyarıyı çakmış ' Kardeşim sen napıyorsun, dikkat et al aşağı ederim seni' diye. E tabi siteyi alan kişide bir panik başlıyor. Napacam ben diye. Ama atı alan üslüdarı geçmiş oluyor. Bu panikle tüm link çıkışlarını kaldırıyor. Eeee, daha önce bu siteden tanıtım yazısı yada link alanların ne suçu var ? Farkedenler şikayet konusu açıyor. Ya farketmeyenler ?


İşin özü şu: Site alırken mutlaka sorun. Daha önce link yada tanıtım yazısı satıldı mı diye. Satıldıysa kesinlikle almayın. Ha, tanıtım yazısı yada link satışı yapılan siteyi kesinlikle almayın.

Ben, pr4, tamamı özgün, özel temalı moda sitesini 100 tl ye sattım burada. Ama arkadaşa ter temiz site sattım. Ben bilmiyormuydum, bu siteden 500 tl ye satış yapıp, siteyi de 500 tl ye satmayı ? Ama kul hakkına girmedim girmem. Allah'ta kimseyi girdirmesin. Umarım bu yazı, hem satıcılara, hem de alıcılara bir yol gösterir.
 

adsl

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mart 2005
Mesajlar
205
Reaction score
0
Konum
Rize
Arkadaşım güzel tespit, bilgilendirme için teşekkürler..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst