Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda baktım ama sanırım Ban Olayı VarmıŞ Benim sitem 2 Aya Yakındır Acık Ama Yahoo Msn Felan Reklamları almıŞ Google Almamıs Acaba Ban Olayımı Var Varsa Nasıl Ogrenicem Bi Cevap Verirseniz Sevinirim..
içerik copy-paste ise bu normaldir. bir sitemde elimle yazdığım sadece 56 makaleye günde 500 hit geliyor google dan yaklaşık. başka bir copy-paste içerikli sitem ise google'dan sadece 20-30 hit geliyor günde.
verebilirim reklamdan saymayınız bu adresimi www.bilgidenizi.com adresim ama neden almıyor ben anlamadım benim yanım domain aldı site kurdu 1 hafta gecmeden google aldı reklamlarını benim site 5 gundur sorunsuz acık ondan once yapaım aşamasında indexi atmıştım almadı yinede msn yahoo diger ara motorları almıs ama google almamıs ilginiz icin tesekkürler
ya bildiğim kadarıyla domainlerin banı google de en fazla 3 ay sürmesi gerekiyor.2 yıl sürende var gerçi... mantıken domaini boşken aldıysan enaz 45 gün önce düşmüş demekdir.Bence sen ya google de url ekle yada hiti yüksek siteye text link vermeyi dene
ya arkadaşlar bende anlamadım bu işi benim de www.sanaldiyar.net adresini 3 aydan beri almadı index lemedi ben ilgili yerden ve programlar dan baktım benden önce de kullanan olmamış domaini bu ne iştir anlamadım herhalde google domain den gıcık alıyor Şun unutulmasın google de mantık vardır ama kapitalist mantık onun sizin düşündüğünüz mantıktan googlede malesef yoktur ... diyorum ya benim sanaldiyar.net adresini google index lemedi bende www.webdelisi.net adresini aldım inanırmısın aldığımın 2. günü index lemişti...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.