![]() |
![]() |
<meta name="googlebot" content="index, follow" />
<meta name="robots" content="all" />
<meta name="robots" content="index, follow" />
<meta name="revisit-after"content="1 days" />
Bi Meta kodlarına Buları ekle 1 gün Sonra bi bak Bakalım Nasıl Olmuş
Kod:<meta name="googlebot" content="index, follow" /> <meta name="robots" content="all" /> <meta name="robots" content="index, follow" /> <meta name="revisit-after"content="1 days" />
63 konu 102 mesaj var. seo eklentisi yok, temayla oynanmış ve default temadan daha kötü bir tema ortaya çıkmış. bir tane backlink yok. güncel hit çekecek konu yok. robots.txt yok. vbseo_sitemap yok.. yokta yok
sanırım sizdede sabır yok.
Kaliteli bir forum zamanla oluşur ve büyür. Üye sayısı çok az, başlangıç için küçük bir arkadaş grubu oluşmalı en azından. Sadece konu yazıp google den hit gelmesini beklemek doğru olmaz, aksi halde forum değil blog açılabilirdi.
Sitenizin lisanssız olduğunu düşündüğüm için seoda yardımcı olamam. Fakat xx bir vb sitenin robots.txtsinden kopya çekebilirsiniz. vbseo_sitemapıda vbulletin.orgden yada başka siteden bulup kurabilirsiniz.ne yapmam lazım peki. seoyu kuramadım kendim. robots.txt hakkında biraz bilgi verir misiniz
sorun değil eleştiri teşekkürler...Sitenizin lisanssız olduğunu düşündüğüm için seoda yardımcı olamam. Fakat xx bir vb sitenin robots.txtsinden kopya çekebilirsiniz. vbseo_sitemapıda vbulletin.orgden yada başka siteden bulup kurabilirsiniz.
Şimdilik robots.txt ve vbseo_sitemap kurmak sitenizi azıcık kendine getirir. Artı siz genel forumsunuz genel forumlar çöp forumlardır makina gibi içerik girilir. Aslında yapacak çok şey var anlatmak uzun zaman istiyor. bazı şeyleri zamanla öğrenmeniz pekiştirmenizi sağlar.
Ben hep eleştiririm.. Eleştiririnin insanları gaza getirdiğine inandığımdan eleştiririm..
arkadaşlar bir de sorum olacak ana sayfada dururken url de http://www.psikolik.com//index.php? bu şekil var..
2 tane "//" var url de. kurulumda falan mı hata yaptım acaba. bundan dolayı da olabilir mi ?
admin cp de genel ayarlarda forum adresini yazarken adresin sonunda / varmi ?
Bunu yeni farkettim iyi yakalamışsınız.