Yaklasık 1 bucuk aydır hep aynı indexe sahip olan sitem bugunlerde gun geçtikçe düşmeye başladı 1k falan derken taa 800 lere kadar düştüm sitemap eklemekten başka bir fikri olan varmı acaba bunu engellemek için?
bunuda kafadan attın pr 0 dan lınk cıkısı yok hepsı pr1 den tut pr 4 e kadar bir cok sıteden lınkı var.Ayrıca pagerank degerıyle ındex artısına katkısının %20 yi geçmeyecegine inanıyorumsana link veren site sayısı çok az yada verenler değersiz siteler,
oşahın gıt belanı baskasından bul, konuma cevap yazma dıyorum sana sende hiç akıl us edep erkan yokmu ya artık soylemekten ben utanıyorum sana ne kadar anlayıssızsın.Senden yardım ısteyen yok hele hele yorum yapmanı isteyen hiç.Git çizgi film izle, parkta oyna ama konuma yorum yazma
copy paste oldugunu nerenden algıladın hele hıcbır lafını nerden cıkardın
bunuda kafadan attın pr 0 dan lınk cıkısı yok hepsı pr1 den tut pr 4 e kadar bir cok sıteden lınkı var.Ayrıca pagerank degerıyle ındex artısına katkısının %20 yi geçmeyecegine inanıyorum
Agresif tutumunuzu anlamış değilim. Lütfen karşınızda ki insana önyargılı yaklaşmayınız. Bunun size bir katkısı olmaz.
Bir foruma konu açıyorsanız o konuya herkes mesaj yazabilir. İkinci kez siz bu hatayı tekrarlıyorsunuz. Osahin rumuzlu üye size öğretici bilgiler vermektedir. Ve gayet anlaşılır bir şekilde bunları dile getirmektedirler. Sizin yaklaşımınız çok yanlıştır.
bunu demek yerıne osahıne pm atıp dıyebılırsınızkı ugrasmayın su adamla her konusuna maydonozluk yapma adam ıstemıyor diyebilirsin surda kac konum var adam kokusunumu alıyo nedir hemen gelip msj yazıyo.Bakın ben onun msjına bır yorum yapmam o da benımkıne yapmasın.Öğretiyo dedıgınız sahıs hiç birşeyden anlamıyor 2000 msj ı hava olsun die atmış.Bu son mesajım ister banlayın ister editleyin, ben tiksinir oldum artık bu durumdan iynet artık tamamen değişmiş bu forumda böyle adamlar yoktu,En azından böyle adamları konusturacak adamlar yoktu