İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Site İndexi Düşmeye Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaklasık 1 bucuk aydır hep aynı indexe sahip olan sitem bugunlerde gun geçtikçe düşmeye başladı 1k falan derken taa 800 lere kadar düştüm sitemap eklemekten başka bir fikri olan varmı acaba bunu engellemek için?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Copy/paste ile bir yere kadar demekki. Sitendeki hiçbir içerik orjinal değil bunun etkisi büyük, sana link veren site sayısı çok az yada verenler değersiz siteler, google için index arttırmasına gerek duyacağı bir durum yok yani ortada.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oşahın gıt belanı baskasından bul, konuma cevap yazma dıyorum sana sende hiç akıl us edep erkan yokmu ya artık soylemekten ben utanıyorum sana ne kadar anlayıssızsın.Senden yardım ısteyen yok hele hele yorum yapmanı isteyen hiç.Git çizgi film izle, parkta oyna ama konuma yorum yazma
copy paste oldugunu nerenden algıladın hele hıcbır lafını nerden cıkardın
sana link veren site sayısı çok az yada verenler değersiz siteler,
bunuda kafadan attın pr 0 dan lınk cıkısı yok hepsı pr1 den tut pr 4 e kadar bir cok sıteden lınkı var.Ayrıca pagerank degerıyle ındex artısına katkısının %20 yi geçmeyecegine inanıyorum

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu konuda ihtimaller bana göre şöyle :

1. Sitenin belli klasörleri ban yemiş olabilir. Örneğin site.com/1/.... klasör ban yediğinde o klasör altındakiler silinebilir. Eğer ki ETIKET sistemi filan kullanıyorsan yada SEO dostu linklerin açıksa bu şekildeki klasörleri kontrol et - google arama sonucu veriyor mu vermiyor mu ? Veya GOOGLE site:site.com/1 arama sonuçlarını yokla.

2. Normal bir dalgalanma sonucu google arama sonuçlarında azalma olabilir. Bazen 10 bazen 20 ama bir süre sonra bakarsın ki 30 olmuş. Sitene dair oluşturduğun sitemap i GOOGLE WEBMASTER TOOLS üzerinden ekle. Birkaçgün sonra hangi sayfalar eklenmiş hangileri sorunlu kontrol et. Sorunlular üzerinde dur. META TAGleri ve içerikleri düzenle.

3. ROBOTS.txt de veya sayfalarda BOT aktivitelerini kısıtlayıcı herhangi bir kod var mı kontrol et.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
oşahın gıt belanı baskasından bul, konuma cevap yazma dıyorum sana sende hiç akıl us edep erkan yokmu ya artık soylemekten ben utanıyorum sana ne kadar anlayıssızsın.Senden yardım ısteyen yok hele hele yorum yapmanı isteyen hiç.Git çizgi film izle, parkta oyna ama konuma yorum yazma
copy paste oldugunu nerenden algıladın hele hıcbır lafını nerden cıkardın

bunuda kafadan attın pr 0 dan lınk cıkısı yok hepsı pr1 den tut pr 4 e kadar bir cok sıteden lınkı var.Ayrıca pagerank degerıyle ındex artısına katkısının %20 yi geçmeyecegine inanıyorum

Agresif tutumunuzu anlamış değilim. Lütfen karşınızda ki insana önyargılı yaklaşmayınız. Bunun size bir katkısı olmaz.

Bir foruma konu açıyorsanız o konuya herkes mesaj yazabilir. İkinci kez siz bu hatayı tekrarlıyorsunuz. Osahin rumuzlu üye size öğretici bilgiler vermektedir. Ve gayet anlaşılır bir şekilde bunları dile getirmektedirler. Sizin yaklaşımınız çok yanlıştır.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Agresif tutumunuzu anlamış değilim. Lütfen karşınızda ki insana önyargılı yaklaşmayınız. Bunun size bir katkısı olmaz.

Bir foruma konu açıyorsanız o konuya herkes mesaj yazabilir. İkinci kez siz bu hatayı tekrarlıyorsunuz. Osahin rumuzlu üye size öğretici bilgiler vermektedir. Ve gayet anlaşılır bir şekilde bunları dile getirmektedirler. Sizin yaklaşımınız çok yanlıştır.

bunu demek yerıne osahıne pm atıp dıyebılırsınızkı ugrasmayın su adamla her konusuna maydonozluk yapma adam ıstemıyor diyebilirsin surda kac konum var adam kokusunumu alıyo nedir hemen gelip msj yazıyo.Bakın ben onun msjına bır yorum yapmam o da benımkıne yapmasın.Öğretiyo dedıgınız sahıs hiç birşeyden anlamıyor 2000 msj ı hava olsun die atmış.Bu son mesajım ister banlayın ister editleyin, ben tiksinir oldum artık bu durumdan iynet artık tamamen değişmiş bu forumda böyle adamlar yoktu,En azından böyle adamları konusturacak adamlar yoktu

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bunu demek yerıne osahıne pm atıp dıyebılırsınızkı ugrasmayın su adamla her konusuna maydonozluk yapma adam ıstemıyor diyebilirsin surda kac konum var adam kokusunumu alıyo nedir hemen gelip msj yazıyo.Bakın ben onun msjına bır yorum yapmam o da benımkıne yapmasın.Öğretiyo dedıgınız sahıs hiç birşeyden anlamıyor 2000 msj ı hava olsun die atmış.Bu son mesajım ister banlayın ister editleyin, ben tiksinir oldum artık bu durumdan iynet artık tamamen değişmiş bu forumda böyle adamlar yoktu,En azından böyle adamları konusturacak adamlar yoktu

Bakınız ; Kimsenin kimse ile uğraştığı yok. İnsanları tanımazdan insanlar hakkıda olur-olmadık boş yorumlarda bulunmayınız.

IYINET Değişim aşamasında lütfen bu süreç içerisinde bilgisini sizinle paylaşan ender insanları kaybetmek yerine kazanmayı deneyiniz.

Bu konu amacını konu sahibi tarafından kaybetmiştir. Konularınıza cevap verilmesini istemiyorsanız. Konu açmanızın bir anlamı yoktur.

Konuyu kilitlemekte fayda görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.