İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Site Kodlarının Uygun Standartta Yapılması

MustafaYildiz

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
16 Haziran 2013
Mesajlar
1,250
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Tabi sitenizin yapısının xhtml ve css standartlarına uygun bir şekilde hazırlanması gerekir.Çünki arama botları kodlarda hatalar varsa okumadan geçebilir.Bunun için kodlarınız da hata olmamalı.Söyleyeceğim başka bir olay da şudur:wordpress’in alt yapısı , yazılımı ve kriterlerinin Google ‘a uygun olması sebebiyle; google dizinlerinde ,diğer benzeri sistemlere göre çok daha hızlı ilerlemektedir.Onun için wordpress kullanmak bir avantaj mıdır? diye sorarsanız cevap:Evet!.Heryer de avantaj sağlar.Mesela seo çalıştırması yaptırmak isteseniz sırf site alt yapısı wordpress olduğu için indirim kazanırsınız.
Kodlarınız da hata olup olmadığını www.sitebilgi.net‘te arattırdıktan sonra
site detaylarında çıkan sayfada sol üst köşede ki linkten hatalarınızı kontrol ederek düzeltebilirsiniz.
Ayrıca sitenizde malware veya spam olmaması gerekir.Eğer sitenizde virüs falan bulunursa indexlenmeyi unutabilirsiniz.Bu kontrolü de buradan yapabilirsiniz.
Aslında wordpress avantajlarını anlatmakla bitmez.Yazılım alt yapınız wordpress olduktan sonra tema seçimini de seo uyumlu bir tema seçerseniz ,responsive tema olması da tavsiyemdir geriye özgün içerik,güncelleme ve iyi bir SEO eklentisi kalır ki değmeyin keyfinize.Aslında Author Bio eklentisini de kurmakta fayda var.Author Bio eklentisi ile wordpress alt yapısı ile logonuzu da kullanarak 3 ve 4. sıradaysanız da çabucak dikkat çekebilir ve müşterilerinizi sitenize çekebilirsiniz.Tabi bu dediklerim için profesyonel birisinden yardım alabilirsiniz.Örnek olarak kendi kullandığım bir örneği sizlerle paylaşabilirim.Google’da “Web sitesini üst sıralara çıkarmak” kelimesini arayarak sıralama da benimde resmimi görebilirsiniz.Bu şekilde kendi logonuzu koyarak belirli bir güven elde edebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst