İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site kurmak istiyom :(

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
S.a hanımlar beyler.... bende artık özgürce herşeyi bana ait olan site kurmak istiyorum :(
misal : feysbuk vs....
yada en dandiğinden bi örnek site:
http://www.3dfa.com/

resimim çizimim fln iyidir. kod bilgim hiç yok ama öğrenmeye razıyım.

bugüne kadar birsürü blog kurduk yok wordpress yok blogger hazır sistemleri kullanmaktan bıktım artık butonları görünümü teması herşeyi bana ait olan siteler kurmak istiyorm bunun için nerden başlamam gerek.

dreamweaver önerirmisiniz ?

MSBlog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
önce hangi kodlarla çalışmak istediğini seçmelisin,

html, asp, php vs...

bunların hepsinin dreamveawer'da yapabilirsin.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bence hic baslamayin bu islerin tadi tuzu kalmadi artik inanin bana onlarca site admin,moderatör filan ariyor birine üye olun hostmus,reklammis,backlinkmis,google osu busu basiniz agrimaz inanin..

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
S.a hanımlar beyler.... bende artık özgürce herşeyi bana ait olan site kurmak istiyorum :(
misal : feysbuk vs....
yada en dandiğinden bi örnek site:
http://www.3dfa.com/

resimim çizimim fln iyidir. kod bilgim hiç yok ama öğrenmeye razıyım.

bugüne kadar birsürü blog kurduk yok wordpress yok blogger hazır sistemleri kullanmaktan bıktım artık butonları görünümü teması herşeyi bana ait olan siteler kurmak istiyorm bunun için nerden başlamam gerek.

dreamweaver önerirmisiniz ?

en dandik dediğin site bi amaç için açılmış hizmet veriyor neden dandik dedin ki :D

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
CSS Tab designer + Dreamweaver + Photoshop + Frontpage bunlar ile harikalar yaratabilirsin. :)

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
güzel bir kurstan ders alarak veya özel ders alarak başlayabilirsin ha onları yapamadın eğitim videoları var php eğitim videolarından başlayabilirsin mesela.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
hmmmm çok uğraştırcak yani. mesela şu linkini Attğm site 3d flash animator bir flash tasarlama programı. 5 senedir onu kullanıyorm ondada websitesi kuruluyor ama flash + html olarak kaydednce bozuk çıkıyor dosya :( o programı daha çok photoshop gibi kullandm. peki kod bilgisi olmadan sadece resmlerle butonlarla ve yazılarla kendi isteğime göre tasarlayamazmıyım. flash site gibi.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Başlığı görünce mesajın sana ait olduğunu anladım :)

Bu işlere sayfaların kaynaklarını görüntüleyerek başlamıştım. Dreamweaver şart. html ve css ilk etapta. Daha sonra kendini geliştirirsin.

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
hmmmm çok uğraştırcak yani. mesela şu linkini Attğm site 3d flash animator bir flash tasarlama programı. 5 senedir onu kullanıyorm ondada websitesi kuruluyor ama flash + html olarak kaydednce bozuk çıkıyor dosya :( o programı daha çok photoshop gibi kullandm. peki kod bilgisi olmadan sadece resmlerle butonlarla ve yazılarla kendi isteğime göre tasarlayamazmıyım. flash site gibi.

frontpage ve dw bunun için var :D web 2.0 tarzı bir şeyler yapabilirsin ama kod yazmadan flash var mı yok mu bilmiyorum flash' a henüz geçiş yapmadığımdan bilmiyorum.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Başlığı görünce mesajın sana ait olduğunu anladım :)

Bu işlere sayfaların kaynaklarını görüntüleyerek başlamıştım. Dreamweaver şart. html ve css ilk etapta. Daha sonra kendini geliştirirsin.

:D

bigün bende öğreneceğim bu işleri :p

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
eif haklı dreamweaver ile html öğren çalışmalar yap internetteki eğitim videolarını indir izle kendini bir süre sonra geliştirirsin daha sonra yavastan php ye giriş yap internette ki kod dökümanlarını indir ufaktan başla :) kolay değil tabiki öğrenmek sabır gerektirir kolay değil bu işler uzun yıllar emek vermen lazım ki başarıyı yakalayabilesin şimdiden kolay gele :)

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bende aspnet öğrenmeye çalışmıştım ama o kadarda kolay değil gerçekten emek istiyor sende para için site yapıyorsan wp devam et hiç bulaşma bence

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
off helal olsun bana dreamweaveri çözdm 2 dakkada dandikte olsa bi site kurdum :D artık elimden kurtulamaz :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.