İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site neden yavas acılıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanalface

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

selamm arkadaslar ve saygı deger webmaster arkadaslarım bir portal sitesi verdıler bana ama basdan asagı sorun....sıte cok yavas acılıyor ınanılmaz derecede yavas ve sureklı vırus cıkıyor ordan burdan bu konuda yardımınıza ıhtıyacım var allah rızası ıcın... www.sanalface.net bu ana sıte
www.sanalface.com ırc hostıngı ayrı ama net yonlendırıldı...bir arkadas veri tabanından kaynaklanıyor dedı ..ama napıcagımı bılemıyorum...

X

Xman

Misafir
Bir çok nedeni olabilir bakmadan anlamak imkansız, hostingden scripte kadar tek tek bakmak lazım ::(

orhanorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanalcafe senin siten yavaş felan açılmıyor hızı gayet iyi,
bizdede o kadar resim, kayan yazı falan olsa bizimkide geç açılır haliyle.
site dolu dolu maşallah, o kadar olacak.
ping süren çok iyi, yurtiçi kullanıyorsun..
yapacak bişey yok zanlımca..

bana reklam kokan hareketler gibi geldi, yinede içindeki duyguyu bilemem, yargısız infaz yapmayım.

kolay gelsin

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hiç bir sorun yok arkadaş reklam yapıyor sanırım.

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende baktım sorunsuz açılıyor o kadar içeriğe rağmen ama

eğer reklam değil felansa bu normal bir açılış hızı fazlasını bekleme

ama siten databasi suan asp kullanıyorsun bu yüzden mdb database kullandı isen portal tarşı veri girş ve çıkış çok olduğu scriptlerde mdb database bir süre sonra verimsiz kalabilir..

Bu yüzden mysql veya mssql database geçmeni öneririm(daha şahsi fikrim asp burakıp linuxa geçmendir.)

sanalface

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 aylık sıte hızı ıyı dıyorsunuz yanı ama acılırken bayagı bır yavas acılıyor.. nı kazıkladı..ayrıca bugun gırdım bu foruma reklam dusunmedım bıle ıcınız fesat:D saka bır kazıklandım sanırım bu sıteyı 650 ytl yaptı.portal bır sıte ama sureklı problem cıkarıyor.arada sıra vırusde cabası...tasarımcı arkadasım sanırım benı kazıkladı....

sanalface

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mydeli025

--------------------------------------------------------------------------------

bende baktım sorunsuz açılıyor o kadar içeriğe rağmen ama

eğer reklam değil felansa bu normal bir açılış hızı fazlasını bekleme

ama siten databasi suan asp kullanıyorsun bu yüzden mdb database kullandı isen portal tarşı veri girş ve çıkış çok olduğu scriptlerde mdb database bir süre sonra verimsiz kalabilir..

Bu yüzden mysql veya mssql database geçmeni öneririm(daha şahsi fikrim asp burakıp linuxa geçmendir.)
EVET BU KESINLIKLE DOGRU BIR KISI DAHA DEMISTI ONLINE 50 KISI GIRSE ACILMAZ DEMISTI.. yakında ırc okey cıkıyor evrensoft eschatten sonra sımdı pıyasaya devrım olarak esgames adında bır okey cıkarıyor.. suan bosda olan www.okeye4.com adında bır sıte yaptırmayı planlıyorum. webmaster arkadaslardan teklıf bekelrım.saygılar

orhanorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanalcafe yaptığın reklam yeter artık, 4-5 farklı yerde aynı konuyu yazıp durma... sorunun yok işte siten hızlı konu burada kapansın, tıklayan arkadaşlarıma uyarı : lütfen sanalcafenin bu reklam amaçlı yazılarına yorum yapmayın ve siteye tıklamayın.

bu arada yanlış anlaşılma olmsasın, bu vatandaşla hiçbirsorunum yok, amacım forumun kötü yönde kullanılmaması.

sanalface

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehe reklammı yav herkez yazmıs sıtesını.. bugun ılk gırdım bılgı ogrenmek ıcın sız benı reklamcı yaptınız..5 kısnın tıklamasınımı kendıme yedırcemmm.yapmayın arkadaslarrr..15 yerde aslanlar gıbı paramı yatıorım reklamı yapıyorum zatne bılgınıze..sız bayagı bu reklam konsunda patlamsısnız benden cıkarıyorsunuz oke bırdaha yazmam..adresı

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site tamamen normal çalışıyor....

Gönderdiğiniz tüm mesajlar reklam içeriklidir.Burası site tanıtım,reklam,spam yeri değil paylaşım forumudur.Bunu algıladıktan sonra görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.