Merhaba nam-ı değer iyinet üyeleri ve adminleri, yöneticilerden ricam bu yazıyı silmemenizdir. Siteyi, satmadan önce hazırlık yapmalısınız, bunun demenin sebebi, satmakta olduğunuz siteyi kontrol etmiş olursunuz, hem de içiniz rahat bir şekilde satarsınız. Ben direk giriyorum konuya umarım bana kızmazsınız.
1 - Sitenizin dosyalarını indirip antivirüs taramasından geçiriniz. Eğer içiniz hala rahat değilse, online tarama siteler ile sitenizi taratınız.
2 - Sitenizin yedeğini indirip antivirüs taramasından geçiriniz. Eğer içiniz rahat değilse, başka bir antivirüs programı ile taratınız.
3 - Sitenizi bir arama motorundan girin, eğer uyarı almadıysa temizdir, aldı ise 1. ve 2. yazdıklarımı tekrar uygulayın.
4 - Sitenizi satmadan önce, google adsenseden banlı olup olmadığınızı araştırın.
5 - Siteyi satacağınız kişiyi iyice araştırmadan satmayınız.
Başka önerim yoktur, hepsi bu kadar.
1 - Sitenizin dosyalarını indirip antivirüs taramasından geçiriniz. Eğer içiniz hala rahat değilse, online tarama siteler ile sitenizi taratınız.
2 - Sitenizin yedeğini indirip antivirüs taramasından geçiriniz. Eğer içiniz rahat değilse, başka bir antivirüs programı ile taratınız.
3 - Sitenizi bir arama motorundan girin, eğer uyarı almadıysa temizdir, aldı ise 1. ve 2. yazdıklarımı tekrar uygulayın.
4 - Sitenizi satmadan önce, google adsenseden banlı olup olmadığınızı araştırın.
5 - Siteyi satacağınız kişiyi iyice araştırmadan satmayınız.
Başka önerim yoktur, hepsi bu kadar.