İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site tasarım

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.turkiyetaekwondofed.gov.tr/

bu şekilde ,bir siteyi yapabilecek arkadaş varmı, site tekvandocu bir arkadaşım için yapılacak.
siteye zaman zaman güncel haberler eklemek istiyor.
yapabilecek kişiler fiyat ve referans verirse görüşelim.

msn adresiniz varsa iyi olur.

D

Dejin

Misafir
Yapabiliriz.
msn den goruselim lutfen.
msn adresimi profilimden bulabilirsiniz.

Iyi calismalar dilerim.

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dejin' Alıntı:
Yapabiliriz.
msn den goruselim lutfen.
msn adresimi profilimden bulabilirsiniz.

Iyi calismalar dilerim.
Dejin isine karismak gibi olmasin ama, once elindeki isleri bitirsen sonra yeni is alsan olmaz mi? Baska bir yerde 1.5-2 ay sonra baslayabilecegini soylemissin.

D

Dejin

Misafir
evet arkadasada belirttim. Asp isteniyorsa kisa surede baslayabiliriz.
Aspx ya da PHP isteniyorsa ya da JS gibi herhangi bir dil farkli zamanda baslanir (1.5 - 2 ay sonra en erken)
Yok ASP olacak dedi. Bende tamam erken baslanir dedim. Grubumuzda her sahis farkli alanlar uzerinde gorevlidir. Asp ve Aspx de gorevli olan arkadasin asp ile isi bitiyor yakinda. Is olmayacaksa Aspx de gorevli olan diger arkadaslara yardim edecek olacaksa da ustune dusen asp gorevini yerine getirecek :)
Farkli fiyat tekliflerini arastiracak arkadas zaten. O vakte kadar bakacagiz. Sayet bize yaptirmak isterse, musait olmazsak zaten olmaz. Bastan soyledigim ve yazdigim gibi forumda.
Zaten son teklifimizdi. Gelecek 1.5 ay icerisinde projelerimiz bitmeden daha proje almayacagiz -oldukca hos bir proje olmadigi surece-.
Ilgin icin tesekkur ederim dostum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.