Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir oyun bloğu açtım başta bir sorun yoktu ama şuan site temasını değiştiriyorum değişmiyor bileşen ekliyorum eklenmiyor sanki herşey kitlenmiş gibi site ismi oyunhani.tk yardımcı olucak arkadaş varmı.
İşlemleri gerçekleştirirken herhangi bir hata veriyormu eger hata felan veriosa onuda yaz ona göre yardımcı olalım.
Ama eklentileri pasif yapıp deniyebilirsin.Buda bir çözüm yoludur.Tam olarak ne oldugunu söle yardımcı oluruz
Hiç bir hata vermiyor temayı değiştiryorum tema admin panelinde değişti gözüküyor ama site anasayfasında değişmiyor eklentileri pasif yapıp deniyim bide şimdi.
Cache iptal ettikten sonra eklentiler açıken de değişiyor tema onu belli bir süre çlıştırmayacam ama yan menüye bileşen eklenmiyor halen ekliyorum ama gözükmüyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.