indexleniyorum canım :D
25 Ağustos 2005 #1 K kutver 0 İyinet Üyesi Katılım 30 Haziran 2005 Mesajlar 148 Reaction score 0 indexleniyorum canım
25 Ağustos 2005 #2 Z zis 0 İyinet Üyesi Katılım 15 Mart 2005 Mesajlar 0 Reaction score 0 bune şimdi yaw.bu msnbot senin foruma üye mi olmuş bu arada bu msn in botu benim bantı yiyip bitiriyo boyna.acayip band yiyo.sizde öyle bişey varmı ?
bune şimdi yaw.bu msnbot senin foruma üye mi olmuş bu arada bu msn in botu benim bantı yiyip bitiriyo boyna.acayip band yiyo.sizde öyle bişey varmı ?
25 Ağustos 2005 #3 K kutver 0 İyinet Üyesi Katılım 30 Haziran 2005 Mesajlar 148 Reaction score 0 üye olmamışta Guest yerine MsnBotSpider yazıyo, diğer üye olmayanlarda guest. . . walla namd konusuna gelince, ilk defa karşılaşıyorum, bekleyip göreceğiz
üye olmamışta Guest yerine MsnBotSpider yazıyo, diğer üye olmayanlarda guest. . . walla namd konusuna gelince, ilk defa karşılaşıyorum, bekleyip göreceğiz
25 Ağustos 2005 #4 R ReaL Misafir bazen benim forumdada oluyor msn bot, google bot, ve adını ilk defa duyduğum bilmemne botlar.. bende fazla band yemiyo valla zaten arasıra yolu düşüyo
bazen benim forumdada oluyor msn bot, google bot, ve adını ilk defa duyduğum bilmemne botlar.. bende fazla band yemiyo valla zaten arasıra yolu düşüyo
25 Ağustos 2005 #5 K kutver 0 İyinet Üyesi Katılım 30 Haziran 2005 Mesajlar 148 Reaction score 0 şimdide canım kardeşim google gelmiş ziyaretime
25 Ağustos 2005 #6 T türkelit Misafir Alın size Yahoo!.. En güncelleri en alttadır. http://www.specialbusiness.net/log.txt
25 Ağustos 2005 #7 P pigeon 0 İyinet Üyesi Katılım 22 Şubat 2005 Mesajlar 2,873 Reaction score 12 Konum Ankara biraz fıkravari.. üye listesini inceliyor
26 Ağustos 2005 #8 U usekes 0 İyinet Üyesi Katılım 27 Ağustos 2004 Mesajlar 699 Reaction score 0 Konum Istanbul botlar foruma geldiginde online list (aktif uyelerde) search bots altında gozukur. botlar baya bandwith yiyor ve hangi konuyu bulursa dalıyo icine. online listlere bakıyor aşivleri inceliyor. baya da bw yiyor asagidaki sekilde oldugu gibi :
botlar foruma geldiginde online list (aktif uyelerde) search bots altında gozukur. botlar baya bandwith yiyor ve hangi konuyu bulursa dalıyo icine. online listlere bakıyor aşivleri inceliyor. baya da bw yiyor asagidaki sekilde oldugu gibi :