• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Sitede SMS ile Üyelik Onayı?

Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Turkiye
217 Aydır Üye
Merhaba

kredi kartı kullanılan bir sistem düşünün. Kart hırsızlığına önlem almak için, üyelere SMS ile onay kodu yollanacak ve üye, o kodu sitede ilgili alana yazdığı anda " verify " olmuş olacak - onaylanacak. ve bu işlemden sonra kartını kullanabilecek

bunla alakalı nasıl bir çalışma veya alt yapı kurulabilir bilginiz varmı?

ejder

0
Bilgiler
Reaction score
4
Şube
istanbul
242 Aydır Üye
Merhaba

kredi kartı kullanılan bir sistem düşünün. Kart hırsızlığına önlem almak için, üyelere SMS ile onay kodu yollanacak ve üye, o kodu sitede ilgili alana yazdığı anda " verify " olmuş olacak - onaylanacak. ve bu işlemden sonra kartını kullanabilecek

bunla alakalı nasıl bir çalışma veya alt yapı kurulabilir bilginiz varmı?

Amacınız sadece verify etmekse, toplu sms sistemlerinden faydalanabilirsiniz. www.smsal.com adresinde ayrıntılar mevcut. XML Post ile kodlarınıza gömerek istediğiniz şekilde müşterinize SMS gönderebilirsiniz.

Bilgiler
Reaction score
0
217 Aydır Üye
Ben de smsexplorer.net api'si kullanıyorum her türlü işlemde kullanılabilir.

M

Mete

tabi özelden gönderdim.

Bende msn adresini alabilirmiyim toplu sms sistemi bendede var ama ben sadece yoneticilerime sms atıyorum ancak istedigim kisilerinde sms atabilmesini nasıl saglayabiliriz sınırlama koyabiliyomuyuz bilgi alısverisinde bulunmak istiyorum.

ejder

0
Bilgiler
Reaction score
4
Şube
istanbul
242 Aydır Üye
Bende msn adresini alabilirmiyim toplu sms sistemi bendede var ama ben sadece yoneticilerime sms atıyorum ancak istedigim kisilerinde sms atabilmesini nasıl saglayabiliriz sınırlama koyabiliyomuyuz bilgi alısverisinde bulunmak istiyorum.

istediğiniz şekilde SMS gönderebilirsiniz.. www.smsal.com adresinden irtibat kurabilirsiniz.

SuperK

0
Bilgiler
Reaction score
0
166 Aydır Üye
HTTP Api üzerinden SMS göndermek için güvenilir, her zaman çalışır bir site arıyorsanız www.mutlusms.com öneririm. Cloud teknlojisi kullanıyor.

aspbilisim

0
Yasakli Uye
Bilgiler
Reaction score
0
186 Aydır Üye
size cigi.me sitesini öneririm 1000 sms 10 tl api desteğide mevcut

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.