İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitelerime giremiyorum

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar merhaba. bugün öğle saatlerinden itibaren sadece ben sitelerime giremiyorum. başka yerlerdende denedim sayaçta normal ancak bende sayfa bulunamıyor hatası veriyor. büyük ihtimal dns kaynaklı ancak bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
şimdi denedim proxyden girebiliyorum. hayır yasaklansa diyecem ne bir marez ne yasa dışı zaten biri forum diğeri blog diğeride cep telefonu sitesi. zaten yasaklansa hiti olmaz aynı hit var yine.

X

Xman

Misafir
Proxy ile girebiliyorsa sorun dns değil Ip lerinden kaynaklı olabilir, modeme reset atıp Ip değişmeyi denermisin.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
modem şifre vs. hiç biri hakkında bilgi yok. statik ip birde

2 wp bir mybb ancak başka pcden denedim girdi, proxyden denedim yine girdi. herkes giriyor ben giremiyorum formatmı atsam napsam :S

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
neyse artık formatlıyacam bir de öyle deneyim tşkler wpturkiye yardımın için.

tam bir siteyi adam ediyordum içerik eklemem lazımdı öğlenden beri giremedim bi türlü bende sorun sunucudan sanıyordum benim için çok kötü oldu..

X

Xman

Misafir
Bozma moralini :) bizim işimiz bu, siteler sorun çıkaracak biz uğraşıp yeni şeyler öğreneceğiz ;)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tamam hatırladım şimdi cpanel e girerken birşeye izin verdim tüm sitelerde aynı resellerda doğal olarak hiç birine girmiyo ama neye izin verdimi hatırlamıyorum. önceden bu sayfa güvenilir değil felan diyordu kendim seçip giriyordum bi özellik verdim ama ne :S iis.com.tr eski kb.com.tr kullananlarda olması lazım cpanele girerken yada bilen varmı ne olduğunu sertifikayla ilgiliydi sanırım

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
farklı tarayıcılardan girmeyi denedinmi ?
firefox, ie, opera ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet ffdende iedende denedim kesin o yaptığım şeyle ilgili. yedek almak için cpanele girmiştim ondan sonra zaten ftp bağlantım kesildi sitelere bir daha giremedim. neyse format şart oldu.. :S

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
format değilde sunucu ipni banlamış olamazmı ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
format attım yinede giremiyorum. peep dediğin mantıklı peki bu banı host sağlayıcı mı kaldırıyor biz de kaldırabiliyormuyuz ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
modemini kapatıp açtığında ip adresin otomatik değişir. eğer sabit ip almadı isen

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
belki iptables bloklamistir, dedicated ise ve ssh bilgilerini iletirsen senin icin girip bakabiliriz .

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
makina seni banlamış olabilir, ip adresini değiştirip gir. Statik ip kullanmıyorsan, modemini kapat aç.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
statik ip kullanıyorum

@iyinet
reseller kullanıyorum

host sağlayıcı firmaya sorayım birde baksınlar makinadan..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bi ticket attık firmaya 10 saattir cevap vermedi delirecem ya. adsense yerlerde sürünüyo gene çöpler dolmuştur.. 2gündür kendi siteme giremiyorum.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sunucuda banlamamış ipyi. neden olur arkadaşlar bi fikriniz var mı ? 3.gün siteme proxyle giriyorum o da nerdeyse 1-2dk da açıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.