satış iptal
3 Kasım 2012 #1 B BurakGrd 0 İyinet Üyesi Katılım 16 Kasım 2010 Mesajlar 82 Reaction score 1 satış iptal
5 Kasım 2012 #2 B bubucey 0 İyinet Üyesi Katılım 4 Kasım 2012 Mesajlar 56 Reaction score 0 Burakyazıyor.com son ne olur hocam ? Ve neden satıyosun ?
5 Kasım 2012 #3 B BurakGrd 0 İyinet Üyesi Katılım 16 Kasım 2010 Mesajlar 82 Reaction score 1 çalıştıgım için zamanım yok oyuzden satmaya karar verdim. en son 25 tl olur zaten fiyat uygun bide 1 yıllık hosting var:msp_biggrin:
çalıştıgım için zamanım yok oyuzden satmaya karar verdim. en son 25 tl olur zaten fiyat uygun bide 1 yıllık hosting var:msp_biggrin:
5 Kasım 2012 #4 K kayra_tic 0 İyinet Üyesi Katılım 17 Mart 2012 Mesajlar 511 Reaction score 1 Konum Kayseri sektorrehberinin aylık getirisi var mı ? Birde son fiytı pm alayım
5 Kasım 2012 #5 B BurakGrd 0 İyinet Üyesi Katılım 16 Kasım 2010 Mesajlar 82 Reaction score 1 kayra_tic' Alıntı: sektorrehberinin aylık getirisi var mı ? Birde son fiytı pm alayım Genişletmek için tıkla ... aylık getirisi yok çünkü siteyle ilgilenemiyorum oyüzden ama getirisi olur gold uyelik sistemi var bide reklam alınırsa olabilir. son fiyat için pm gönderdim..
kayra_tic' Alıntı: sektorrehberinin aylık getirisi var mı ? Birde son fiytı pm alayım Genişletmek için tıkla ... aylık getirisi yok çünkü siteyle ilgilenemiyorum oyüzden ama getirisi olur gold uyelik sistemi var bide reklam alınırsa olabilir. son fiyat için pm gönderdim..