İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitelerimizi Kapatmayın Kampanyası ( Banner )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
--------------
ha eklemeyi unutmuşum ; domain ICANN'ın falan demişsin banlayamaz demişsin domain ICANN'ın ama bağlantıda Türk telekom'un oldu icannın diye domain herşeyi yap spy yolla virüs yolla neymiş ICANN'ınmış unutmaki burası Türkiye ve Türkiyede Türk telekom ICANN'dan daha üstündür
-------------------

Buradaki görüşün yanlış işte Türk telekom kafasına göre site banlayamaz. hadi banlasın bi büyük şirketin sitesini kim üstün görürüz. google veritabanında mp3 linkleri barınıyor. banlasın google yi bakalım noluyor... Türk telekom bize internete bağlantı hizmeti sunuyor. banlama hizmeti deil.

S

samedmz44

Misafir
lovemove' Alıntı:
--------------
ha eklemeyi unutmuşum ; domain ICANN'ın falan demişsin banlayamaz demişsin domain ICANN'ın ama bağlantıda Türk telekom'un oldu icannın diye domain herşeyi yap spy yolla virüs yolla neymiş ICANN'ınmış unutmaki burası Türkiye ve Türkiyede Türk telekom ICANN'dan daha üstündür
-------------------

Buradaki görüşün yanlış işte Türk telekom kafasına göre site banlayamaz. hadi banlasın bi büyük şirketin sitesini kim üstün görürüz. google veritabanında mp3 linkleri barınıyor. banlasın google yi bakalım noluyor... Türk telekom bize internete bağlantı hizmeti sunuyor. banlama hizmeti deil.

ben herhangi bi yerde kafasına göre banlar demedim kapatılan mp3 sitelerindende zaten resmi kararla kapatıldığı yazılıyor iyi güzel ben basayım spyı virüsü banlamasın o zaman ha eğer haksız yere banladığını düşünüyorsa heryerde cumhuriyet başsavcılığı var.. ben zaten googleı falan banlasın mp3 linki barındırıyor gibilerinden bi anlamda söylemedim adam diyorki domain ICANN'ın ne karışır öyle olursa bağlantıda Türk telekomun ? ha kapatır kapatmaz o ayrı ama yok domain icannın yok icannın diyede banlayamaz aha sıra sıra hepsi banlanıyor icann ne diyebilir ?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ıyıde normal bir site olsa gıdersın adam gıbı suç duyurunda bulunur ve kazanır açtırırsın banını ancak sonuc oalrak mp3 hiç kimse savcılığa gidip bunalr mp3 sitemı kapadı banladı açtırın dıye dava açmaz sanırım...

KIZILKURT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marissoft' Alıntı:
+1907 sana katılıyorum saçma bir banner.
öncelikle marissoft koptum +1907 ne :D:D:D:D

o değilde destek vermemek elde değil! pkk siteleri dururken mp3 sitelerinin kapanması çok ama çok saçma!

İNTERNETİMİ GERİ İSTİYORUM!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
benim kızdıgım 25 site listeye alınıyor 13 tanesine bir şekil ulaşılıyor uyarılıyor kaldırın diye onalrda kaldırıyor ee peki bu 12 siteye neden ulaşılmıyor. domain whois cekildiğinde mail adresim yazılı ( telefon adres yazmam , abuk sabuk telefonalr acıyortlar ) peki bizlere neden mail gönderilmedi kardeşim kaldırın mp3 diye ama ben zaten uyarı almadan bu mp3 söyleditisi gecmeye başlayınca ( 2-3 ay önce) kaldırmıştım bend elinkleir vardı sadece

işte benim kızdıgım olay bu 13 site uyarı için sahiplerine yada hosting firmasını uyarıyor 12 siteye ulaşamdık diyor... olacak işmi buu

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Linkpazari' Alıntı:
sana dokunan birşey varmı dostum müzisyen benim sen soft firmasının ki şu anda kullandığın windowsundan tut bilgisayarındaki %99 herşey *****dir gelip burda ötünme :)

bana dokunan bir şey yok sen müzisyen olabilirsin ama bir kasette 500 bin satmıyorsun heralde, o adam bu olmasa belki 1 milyon satar. o banner ne öyle internetti geri istiyorum. konuya baktım olay pkk sitesine donmus tamam oda banlasın ben o karşı değilim ama mp3 sitelerini haklı olduğuna inananlara katılmıyorum siteler kapansa bile paylaşım prgları var fazla bir şey fark etmeyecek beli biraz internet bant genişliği artacak.

L

Linkpazari

Misafir
mahkeme kararının senin eline alman lazım dostum kim ne derse desin bu kapama cezasıysa aynı tv kanalarında nasıl uygulanıyorsa öyle yapmalılar. kapıycaklarsa tek yolu var dava açarlar sahibinede yazılımı bir şekilde ulaşırlar ulaşamıyorlarsa hakkında işlem yaparlar birgün yakalanır sonuçta... + mustafa sanldal tvde açıklama yaptı ntv'de mp3'ün bana zararı yok çoğu zamanda çekiyorum diyor adam bana çok faydası var diyor. Tarkan napyıor internette parçalarını kendi elinle veriyor sonra siteleri kapattırıyor dava açıyor.

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar anlaymadığınız bi nokta var sanırım. Artık Mp3 siteleri T.C kanunlarına göre suçtur. Pkk'nın açtığı siteler de suçtur. Ama o sitenin kapatılmaması sizinkinin kapatılması sizin yasalara aykırı iş yaptığınız gerçeğini değiştirmez.

Evet Telekomun yaptığı domain banlama işi yanlış olabilir ama mp3 sitesi sahipleri için şanstır. Eğer TElekom domain banlamasaydı bu iş size dava olarak geri dönecekti. Buna Emin Olun.

Çünkü Artık bu işin arkasında tarkan filan yok. Müyap VE Dünyanın En Büyük Mp3 Player ve mp3 Siteleri sahibi Apple Var...

K

kacis25

Misafir
Ozaman Türk Telekoma Dava açalım !

Bılmıyorum Mp3 sıtem yok..AmA mP3 YAYINLAYAN kalıtelı sıteler var..cok fazla emek harcıyorlar..bişi dıyemem..

Tunahan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linkpazari' Alıntı:
Tarkan napyıor internette parçalarını kendi elinle veriyor sonra siteleri kapattırıyor dava açıyor.
Çok güzel bir strateji. Gerçekten böyle ise, bir kez daha taktir etmek gerekir Tarkan'ı.
Ama öyle olduğunu zannetmiyorum. Çünkü Mp3 zaten suç. Adam gider dava açar kapattırır. Yani parçalarını kendisinin mp3 sitelerine vermesinin bununla ilgisi yok. Reklam amaçlı olabilir, fakat Mp3 siteleri ile ilgili olamaz.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşları destekliyorum bu kampanya çok saçma

sonuçta mp3 yasak ve kapatmaları doğru burada yanlış bişey yok yaptıkları tek yanlış sadece mp3 sitelerini kapatmak oldu oysa kapatılcak bir sürü site var

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında farkındamısınız sadece muyap uyesi olanlara karısılıyor ve cogu firma prim ödememek için muyapla calısmıyor anlayan ne demek istediğimi cok iyi anlar :) yorum size kalmıs

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
trlist' Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi LoRD_YenGeC
bence haklisiniz sonuna kadar hakkinizi arayin.
herseyi bitirdilerde mp3 sitelerimi kaldi yasal olmayan
tam destek

hahah yaw mp3 senelerdir yasaktı dagıtılması adamalr eskiden yasa olamdıgı için bişi yapamıyordu şimdiki yasalrda aslınd ayetersiz aklıyor fazla bişi yapamıyorlar. yanai yenei yasalarla bu tür siteleri bu tür dernekler eger üye oldugu müşsterisinin mp3 yayaınalnıyorsa bu dernekte onu savunup site sahibini veya hosting firmasını uayrıyor baktı olamdı mahkemeye veriyor ve mahkeme hızlı karar verip siteyi kapatıyor.

yasalra göre sanal ortamsa site sahibine yargıya götüremiyor işte bu acıkatn millte yararalnıyor ama kesin bunun içinde yenei yasa cıkartacakalrına eminim..

ama sonuçta mp3 sitelerinin kapanamsı bir rank meselesi sanatcıalr sadece kendi kazançalrını düşünür neden peki demiyorlar yasa dışı siteler içinde dernek kuralım ve kapattıralım demiyor neden sonuçta ortada para dönüyor kim takar diyor yasa dışı siteyei ben zarar etmiyeyimde ne olursa olsun diyor..

neyse olan oldu sırf mp3 işi yapan siteler var kensi hosting de barındıran ama link verenelr uyarı mesajı atsalardı kaldırılacagı kesin 13 siteyi uyardıalr kaldırıldı zaten.. işte banda koyan bu uyarılmadık zaten 2 ay önce linkleri kaldırmıştım.. adam 2 ay önceden not almış ve işleme başlamış kaldırmışmı kaldırmamılşmı diye kontrol bile etmemişler.

Tunahan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linkpazari' Alıntı:
http://www.mu-yap.org/getdata.asp?pagename=uyeler

kardeşim burda müyap listesi var ne ben nede benim sitemde buraya ait bir tane firma yada sanatçı yok benim sitemi nasıl kapatır onu açıkla sen bana ? :)
Neden biz açıklayalım. Muattabın bizlermiyiz? Yoksa siteni kapatanlar mı?
Adli makamlarda sesiniz neden çıkmıyor? Hakkınızı forumlarda mı arıyorsunuz?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya ne zamandır ilegal işler özgürlük oldu ya saçmalamyın arkadaşlar. ben mp3 sitelerini kötülemiyorum ama burada bazı arkadaşalr yapılan işlerin legal oldugu gibi konuşup banner ile desteklenmesinden yana ya böyle bişi yapın millte size k... ile güler yaa ben mu-yap kızmıyorum görevini yapıyor ama kızdıgım olay beneim 13 site uyarıldı bizlere ukaşmak için mail atmaktan üşendiler ona yanıyorum ben yoksa kapatma sebebleri haklı.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Repertuarı Korumamız Altında Olan Firmalar

1- S MÜZİK YAPIM ORG. SAN. VE TİC. A.Ş.
TEMSİLCİSİ: AHMET SÜHA YAVUZ
ZAFER TUNAYA SOK. GÜMÜŞSUYU İŞ MERKEZİ
NO:14/4 GÜMÜŞSUYU / İSTANBUL
TEL: (0212) 292 83 33 PBX
FAKS: (0212) 292 40 92

2- UNIVERSAL MÜZİK YAP. ORG. SAN. VE TİC. A.Ş.
TEMSİLCİSİ: HASAN FERİT GİRESUNLU
ZAFER TUNAYA SOK. GÜMÜŞSUYU İŞ MERKEZİ NO:14/4
GÜMÜŞSUYU / İSTANBUL
TEL: (0212) 249 75 70 PBX
FAKS: (0212) 292 40 92
www.universalmuzik.com

3 - PRESTİJ MÜZİK YAPIM SAN. VE TİC. A.Ş.
TEMSİLCİSİ: İBRAHİM GENÇ
MECİDİYE MAH. TEYYARECİ FEVZİ SOK. NO:5 D:9
ORTAKÖY-BEŞİKTAŞ/İSTANBUL

HALASKARGAZİ CAD. NO:200 KAT:8
OSMANBEY/İSTANBUL
TEL: (0212) 224 50 08
FAKS: (0212) 296 13 37

4 - MARŞ MÜZİK YAPIM ORG. VİDEO SAN. VE TİC. A.Ş.
GÜMÜŞSUYU İŞ MERKEZİ ZAFER TUNAYA SOK. NO:14/3
GÜMÜŞSUYU / İSTANBUL
FAKS: (0212) 292 40 99

5 - NEŞE MÜZİK YAPIM SAN. VE TİC. A.Ş.
TEMSİLCİSİ: NEŞE DEMİRKAT
GÜMÜŞSUYU İŞ MERKEZİ ZAFER TUNAYA SOK. NO:14/3
GÜMÜŞSUYU / İSTANBUL
FAKS: (0212) 249 51 07

6 - BMG MÜZİK A.Ş.
TEMSİLCİSİ: TİMUR SCHİNDEL
KORUKENT SİTESİ A- 3 BLOK D:13 LEVENT / İSTANBUL
TEL: (0212) 274 27 24
FAX: (0212) 274 29 26

Daha ne olsun neredeyse tüm sanatçılar diyebiliriz... ünlü sanatçıların çoğu bu listedeki plak şirketleriyle anlaşmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5